transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Servicii deszapezire

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-08-2008

Grupul Eurolines a semnat o tranzactie cu Mistral Tours

Grupul Eurolines a semnat o tranzactie cu Mistral Tours Tranzactia semnata de grupul Eurolines Romania cu societatea Mistral Tours a condus, prin schimbul de actiuni dintre cele doua societati, la o noua structura a Holdingului Eurolines SA, se arata intr-un comunicat remis Agerpres.

Eurolines detine astfel actiuni la companiile Touring Europabus Romania SRL, Mistral Tours, Martin Resort (Hotel in Moeciu ce va fi inaugurat in septembrie 2008), Nova Travel, Rombus, Touring Rent Auto, TAL Aviation (GSA), Touring IT Logistics, Dream Team, Touring Taxi, Intertouring GmbH.

Eurolines Romania si-a inceput activitatea in 1995, iar din 1997 este membru al celei mai mari organizatii europene de transport rutier de persoane. In Romania, Eurolines este unul dintre cei mai importanti transportatori internationali de persoane, detine o retea de agentii proprii de turism, a fondat prima societate de leasing destinat autocarelor si ocupa locul 4 pe piata nationala de rent a car.

Aceasta fuziune se incadreaza in politica grupului Touring Eurolines de a deschide structura creata (societate pe actiuni) si altor profesionisti din breasla, prin cooptarea lor si a a afacerilor pe care acestia le detin. Managementul Touring Eurolines S.A. este asigurat in acest moment de Dragos Anastasiu, care isi pastreaza pozitia de director general, toate celelalte firme avand numiti directori generali.

Dragos Anastasiu detine 47% din actiunile Touring Eurolines S.A. Aceasta asociere sustine strategia pe termen lung a companiei de a deveni un jucator puternic si pe piata turismului.
Pana in acest moment, cea mai mare parte a cifrei de afaceri a Grupului Eurolines, estimata sa atinga 39 milioane de euro in 2008, este realizata de activitatea de transport rutier international de persoane, aproximativ 35%, restul provenind din activitatile de ticketing 30%, turism 25% si restul de 10% din alte activitati.

Obiectivele Grupului Eurolines pe termen scurt si mediu vizeaza inaugurarea si inscrierea in circuitul turistic a hotelului Martin Resort, clasificat la 4 stele, avand o capacitate de cazare de 84 de camere, centru de conferinte, restaurant, club, discoteca, spa. in acest moment, se poarta discutii avansate in vederea semnarii contractului de francizare cu reteaua internationala Golden Tulip.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Cheap software online
IfP567 I do`t regret that spent a few of minutes for reading. Write more often, surely'll come to read something new!...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar