transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2008

Carpatcement Holding - partener al Olimpiadelor Comunicarii 2008

Carpatcement Holding - partener al Olimpiadelor Comunicarii 2008 Carpatcement este pentru a doua oara sponsor al Olimpiadelor Comunicarii, cea mai importanta competitie nationala pentru tinerii care isi doresc o cariera in Advertising, Relatii Publice sau Comunicare Politica. In cadrul concursului, echipe de studenti construiesc timp de doua saptamani strategii de imagine ale unor clienti reali: companii, institutii publice sau oameni politici. Campaniile lor sunt evaluate de un juriu alcatuit din personalitati de marca din domeniul comunicarii. Concursul se desfasoara intre 3 martie - 14 mai la Palatul Parlamentului.

La editia din acest an, Carpatcement va fi sponsorul probei de Relatii Publice. De asemenea, va oferi o tema studentilor care se vor califica la aceasta proba. Tema presupune realizarea unei campanii care sa schimbe perceptia asupra produselor Carpat Beton, asociindu-le caracteristici precum: "treaba nemteasca", "lucru foarte bine facut", "calitate nemteasca". Obiectivul campaniei este ca brandul Carpat Beton sa devina sinonim cu meticulozitatea, seriozitatea, precizia, promptitudinea, profesionalismul si organizarea.

"Carpatcement Holding a facut deja o traditie din a sustine tinerii talentati, sprijinindu-i si incurajandu-i sa porneasca cu succes in cariera.
Am gasit o noua oportunitate in acest sens prin parteneriatul cu Olimpiadele Comunicarii. Acesta este al doilea an in care sprijinim aceasta initiativa, care a demonstrat in timp ca este o formula de succes. Suntem bucurosi ca organizatorii Olimpiadelor Comunicarii au pus mult suflet si s-au implicat intotdeauna cu responsabilitate in organizarea acestui concurs, propunandu-si sa dezvolte o comunitate a celor mai valorosi tineri profesionisti in comunicare", a declarat Bogdan Arnautu, Seful Departamentului Comunicare al Carpatcement.

HeidelbergCement este lider mondial pe piata de agregate si un important jucator in domeniul cimentului, betonului si altor activitati conexe, ceea ce il pozitioneaza printre cei mai mari producatori de materiale de constructii din lume. Compania are peste 70,000 de angajati in 2,800 de locatii pe patru continente. Pentru 2007 cifra de afaceri a Grupului este estimata la aproximativ 10.7 mld. Euro iar vanzarile de ciment si clincher se ridica la aproximativ 88 milioane tone.

In Romania, Grupul este prezent in productia de ciment, betoane si agregate prin companiile Caraptcement Holding, Carpat Beton, respectiv Carpat Agregate. Activitatile din domeniul cimentului in România sunt coordonate de compania Carpatcement Holding. Cimentul este produs in cele trei fabrici aflate la Bicaz, Deva si Fieni.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
QMaK3z Thanks for the blog article.Really thank you! Great.
Idalee
Unpaarlelled accuracy, unequivocal clarity, and undeniable importance!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar