transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-03-2007

Concursul National de Scenarii HBO Romania, editia 2007

Concursul National de Scenarii HBO Romania, editia 2007

HBO Romania va organiza si in 2007 Concursul National de Scenarii in parteneriat cu APFR (Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc), organizatorul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), continuand colaborarea începuta în 2005.

"Concursul National de Scenarii initiat de HBO Romania este unul din proiectele noastre semnificative, devenind deja o traditie. Tot o traditie reprezinta si organizarea lui în parteneriat cu cel mai credibil eveniment de film din Romania. O parte dintre castigatorii editiilor anterioare ale concursului lansat de HBO Romania s-au afirmat în scurt timp nu numai la nivel national, ci si în afara granitelor tarii noastre, demostrând seriozitatea si autenticitatea Concursului", spun oficialii HBO, citati de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.r.

Initiat la Cluj în urma cu 6 ani, TIFF si-a castigat o reputatia nationala si internationala, fiind identificat ca cel mai important eveniment de film din Romania, dupa cum subliniaza reprezentantii HBO Romania. "In acest context, motivele asocierii Concursul National de Scenarii initiat de HBO Romania si TIFF sunt evidente: este vorba de doua proiecte curajoase, prin care organizatorii îsi propun sa provoace si sustina schimbarea într-un domeniu care o merita din plin: filmul. Mai mult, HBO Romania are convingerea ca TIFF va asigura o buna expunere tinerilor finalisti".

Anul acesta a fost initiat un proiect mai facil si mai sigur pentru inscrierea scenariilor, punand la dispozitia participantilor un site dedicat acestui concurs: www.hbo.ro/concursscenarii.

Toate inscrierile la Concursul National de Scenarii - editia 2007 se pot face numai prin intermediul acestui site.

Premiile oferite de catre HBO Romania in cadrul Concursul National de Scenarii sunt urmatoarele: Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj este in valoare de 2000 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia. Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj este in valoare de 1000 USD. In cazul in care scenariul declarat castigator este realizat de mai multi autori, premiul oferit urmeaza a fi impartit in mod egal intre acestia.

"Premiul HBO - 3 zile la TIFF este un premiu care a aparut anul trecut si pe care dorim sa-l oferim si anul acesta: el va fi pus la dispozitia celor 6 (sase) finalisti ai celor doua categorii si consta in urmatoarele: : 3 zile de festival al caror cost va fi acoperit integral (pe lânga cazare si transport acest pachet include si accesul gratuit al finalistilor la toate proiectiile si invitatii VIP la evenimentele speciale ce vor avea loc în aceste zile - detalii despre aceste evenimente puteti gasi pe site-ul www.tiff.ro, incepand cu data de 25 mai 2007)".

Pentru a putea participa la Concursul National de Scenarii- editia 2007, scenariile inscrise vor trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii(cumulate): sa fie scrise in limba romana; sa respecte regulile generale de concepere, scriere si editare aplicabile in cazul oricarui scenariu. In acest sens nu vor fi admise in concurs povestiri, scurte scene umoristice (sketch-uri), povestiri care sa contina numai elemente de dialog fara a avea elemente descriptive a actiunii respective, scrisori etc; sa fie originale. Autorul nu se poate inscrie in concurs cu scenarii care sunt fie adaptari fie preluari ale altor scenarii; sa fie complete; sa aiba lungimea maxima de 125 (o suta douazeci si cinci) pagini in cazul scenariilor de lung metraj si maxim de 40 (patruzeci) de pagini in cazul scenariilor de scurt metraj; sa contina o prezentare a subiectului de maxim 1 (una) pagina; sa nu contina nici un indiciu/referire cu privire la autorul scenariului.

Inscrierile pentru Concursul National de Scenarii - editia 2007 urmeaza a se desfasura in perioada 1 martie 2007 - 15 aprilie 2007. Anuntarea castigatorilor se va face in cadrul Festivalului International de Film Transilvania urmeaza a se desfasura la Cluj in perioada 1 iunie 2007 – 10 iunie 2007. Ca si anul trecut, toti finalistii pot avea scenariul publicat pe www.liternet.ro printr-un acord cedat prin intermediului unui checkbox pe parcursul inscrierii in concurs.

Home Box Office, cea mai importanta retea de televiziune premium din SUA, si-a început activitatea în regiunea Europei Centrale în 1991, oferind canale TV de baza, dar si de tip pay TV cu difuzare non-stop (HBO si Cinemax) pentru platforme de cablu, DTH (Direct-to-Home) si MMDS. Detinuta de Home Box Office Inc., Disney si Sony Pictures Television International / Columbia Tri-Star. HBO Europa Centrala asigura în prezent servicii de televiziune premium si de baza în 11 tari din Europa Centrala: România, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croatia, Serbia si Muntenegru.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar