transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-04-2007

FHM - lider de vanzari pe segmentul revistelor pentru barbati

FHM - lider de vanzari pe segmentul revistelor pentru barbati

FHM a depasit in vanzari toate revistele cu target masculin, conform BRAT (medie de vanzari pe editie). Mai mult, in luna martie 2007, FHM a depasit media de vanzari! Conform cu rezultatele predate de distribuitori, FHM a vandut in luna martie peste 24.000 de exemplare.

"FHM s-a dovedit de-a lungul timpului a fi un brand care nu leneveste si al carui principal obiectiv este acela de a surprinde, in mod placut. Cu atit mai mult in ultima perioada. Revista isi surprinde de fiecare data cititorii cu ceva inedit, fie ca e vorba de o idee editoriala sau de un eveniment. In zona destul de aglomerata a glossy-urilor pentru barbati am demonstrat ca putem creste prin interactivitate cu cititorii si vizibilitate in piata".

"Organizam petreceri, intram in parteneriate media pe evenimente de top si chiar iesim din mediile conventionale - dovada petrecerea de succes organizata in Second Life, premiera mondiala pentru o revista de brand. In plus, reusim sa pastram acel echilibru pe care ni-l cer cititorii si care face din FHM cea mai completa revista de lifestyle masculin", a declarat Eduard Tone, redactor sef FHM.

FHM este citit lunar de barbati din 30 de tari ale lumii si este cea mai vanduta revista pentru barbati de pe piata romaneasca.

FHM este editat de Sanoma Hearst Romania, un grup editorial infiintat in 1999 care publica si lunarele Beau Monde, Casa si gradina, Cosmopolitan, FEMEIA., Mami, National Geographic Romania si saptamanalele Femeia de azi si Story.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar