transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-12-2007

Focus Sat a anuntat 100.000 de clienti activi

Focus Sat a anuntat 100.000 de clienti activi

Compania de televiziune digitala prin satelit Focus Sat are, in acest moment, peste 100.000 de clienti platitori. În aprilie 2006, când UPC România a preluat integral Focus Sat, compania avea 10.000 de clienţi.

"Am avut o creştere constantă, datorită ofertelor speciale pe care le-am lansat periodic şi, mai ales, datorită sistemului de plată flexibil, unic pe piaţa din România", a declarat Mihai Sugureanu, Manager de Vânzări la Focus Sat România.

Focus Sat este singurul operator de televiziune digitală prin satelit din România care are un sistem de plată cu cartele preplătite. Astfel, clientul plăteşte ce valoare doreşte, în funcţie de perioada aleasă, unde doreşte - în magazinele din întreaga ţară sau online, şi când doreşte, pentru a-şi prelungi perioada de vizionare cu un anumit interval de timp.

În luna septembrie, Focus Sat a lansat cartela preplătită Focus Sat Total, prin care clienţii pot urmări toate pachetele de programe din grilă cu doar 40 de lei pe lună (TVA inclus). Compania oferă şi cartele de reîncărcare pentru diverse perioade - o lună, 3 luni, 6 luni şi 12 luni - cu preţuri între 15 lei şi 180 lei.

Cartelele preplătite sunt disponibile în toată ţara, în peste 500 de magazine (Altex/Media Galaxy, Domo, Flamingo, Flanco, Zass Electrocenter, Rombiz, Peruvision). Cartelele de reâncărcare pot fi cumpărate şi online, pe site-ul www.carteleprepaid.ro.Despre Focus Sat. Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România. În luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achiziţionată integral de UPC România, liderul pieţei de comunicaţii prin cablu din ţară.

UPC România face parte din grupul american Liberty Global International, care oferă servicii de televiziune prin cablu, televiziune digitală şi prin satelit, internet şi telefonie în peste 16 milioane de locuinţe din întreaga lume.

Liberty Global International este cel mai mare investitor american în România, cu o investiţie de peste 600 milioane USD.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar