transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-04-2007

Humanitas Educational - marketing de carte prin catalog Humanitas

Humanitas Educational - marketing de carte prin catalog Humanitas

Pe piata cartii din Romania, putine edituri stiu sa se dezvolte ca business de real succes utilizand toate procedeele de marketing posibile astfel incat si vanzarile sa se dezvolte chiar in ciuda unei societati pentru care cartea inseamna destul de putin. Editura Humanitas a reusit totusi sa creasca vanzarile prin modalitati moderne de marketing si publicitate, printre care si catalogul periodic "Buletin editorial" Humanitas Educational.

In cel mai recent catalog, Humanitas Educational propune atat oferta de carte, cat si alte elemente - concursuri, oferte speciale, reduceri, talon de comanda. Catalogul in sine este distribuit prin posta clientilor editurii, la fel ca un Newsletter virtual. Humanitas a tinut insa mult la eticheta, astfel ca Buletinul editorial se prezinta ca o revista autentica, A4, color si pe hartie de calitate superioara.

Cartile sunt prezentate pe categorii, cu amanunte - coperta si uneori alte detalii, prezentarea cartii ori fragmente. Multe carti pe care editura doreste sa le promoveze in mod special au pagini individuale, categoriile nu sunt cele clasice unui catalog de carte. Astfel, editia de primavara 2007 propune rubrici precum: Cartile cu Apolodor (editie noua a cartilor semnate de Gellu Naum), Seria Didactica / Gradinita Humanitas, Pe intelesul copiilor, Mihai Eminescu (volume de poezii, editie scolara), Limba si literatura romana, Bacalaureat 2007, Testare Nationala 2007, Optional, Matematica, Albume de arta, Serie de Autor (Mircea Eliade, Vasile Voiculescu, Mircea Cartarescu, Lucian Boia), Raftul Denisei, Cartea de pe noptiera, Raftul Intai, Literatura universala, Thriller & Mistery, Contrapunct, Cele mai frumoase poeme de dragoste.

Pentru fidelizare si chiar pentru a spori in mod direct vanzarile, Humanitas Educational propune si concursuri cu premii in carti, pentru copiii de 8-12 ani, dar si pentru licceni, in mod separat.

Desi propune in mod direct sistemul de comanda prin posta, catalogul prezinta si celelalte modalitati pe care le ofera editura pentru transmiterea de comenzi: direct la sediul editurii, prin intermediul delegatilor editurii, telefonic, prin fax, prin e-mail sau pe www.hed.ro, direct pe internet.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar