transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2007

La CERF 2007, Stuff a premiat excelentele digitale

La CERF 2007, Stuff a premiat excelentele digitale

Stuff, prima revista de lifestyle digital din Romania, a decernat la CERF premiile pentru cel mai tare produs lansat si cel mai cool stand al expozitiei, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. Revista Stuff a organizat concursul "Vote for cool gadgets" impreuna cu Expotek, binecunoscuta companie organizatoare a CERF-ului si Hi – Fi Arena, singura expozitie anuala din Romania dedicata echipamentelor hi-fi audio si video de inalta performanta.

La categoria "Cel mai cool produs lansat la CERF", locul intai a fost ocupat de laptop-ul Packard Bell EN MB 85 prezentat de Ultra Pro. Locul doi a revenit produsului iPod Nano, prezentat la standul I.R.I.S Group. LG Shine, noul telefon lansat de LG Romania si-a adjudecat locul trei. Votul publicului a fost extrem de echilibrat, numai cateva puncte separand cei trei castigatori unul de celalalt.

Categoria "Cel mai cool stand" a avut drept castigator Vodafone. Pe locul doi publicul a clasat standul Ultra Pro si pe locul 3 standul LG. Urmatoarele clasate in Top 5 sunt Panasonic si Sony.

In paralel, organizatorii au oferit vizitatorilor sansa de a extrage din urna 8 participanti la concurs. Premiile pentru vizitatori au constat intr-un telefon Sony Ericsson W610 oferit de Sony Ericsson, un Jabra SP500 oferit de ABN Sysrems, un GPS Navigator MIO CS50 pferit de IT Plaza, 3 MP3 Playere oferite de Orion Romania si un GPS Nokia 330 Auto Navigation oferit de Alibris, unicat in Romania.

Rezultatele concursului au avut la baza voturile vizitatorilor CERF- ului. Stuff si Expotek au dat liber la voturi incepand cu 9 mai, ziua de deschidere si au inchis urnele pe 12 mai, incepand cu ora 16:00, pentru a lasa timp pentru procesare. Echipa Stuff a contactat companiile expozante inainte de CERF pentru a le oferi oportunitatea de a-si nominaliza un produs de exceptie din standul propriu, pentru a-l include in concurs. Companiile care au raspuns si au intrat in concurs sunt: ABN Systems cu produsul Jabra SP500, Vodafone cu Smart Modem, I.R.I.S Group cu iPOd Nano Silver, AROBS cu Personal TrackGPS, LG cu LG Shine KE970, RDS-RCS cu Digi Film, Avitech cu Aethra X7, Ultra Pro cu laptopul Packard Bell EN MB85 si Cosmote cu telefonul Sony Ericsson K550im.

Vizitatorii au avut astfel ocazia de a acorda note acestor produse si a nominaliza cel mai cool stand pe 15 000 de flyere de concurs, distribuite de echipa Stuff in cadrul Romexpo, pe parcursul a 4 zile de CERF. Vizitatorii au avut ocazia de a-si exprima si alte preferinte in afara de gadgeturile expuse pe taloanele de concurs, intr-o sectiune speciala. Urnele in care s-au introdus voturile au fost plasate la standul Stuff si in toate punctele de informare ale CERF-ului, beneficiind de o atenta supravechere din partea echipelor Stuff si Expotek. Rezultatele voturilor au fost anuntate in cadrul statiilor Romexpo duminica, la 14:30 si 14:45.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar