transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-04-2007

La CERF 2007 vor fi premiate cele mai apreciate gadgeturi din Romania

La CERF 2007 vor fi premiate cele mai apreciate gadgeturi din Romania

Intre 9 si 13 mai 2007, Stuff, revista de lifestyle digital din Romania, si Expotek, organizatorul CERF, vor desfasura in cadrul expozitiei un concurs care isi propune sa afle care sunt preferintele publicului in domeniul consumer technology.

In cadrul concursului "Vote For Cool Gadgets", vizitatorii CERF 2007 vor avea sansa sa voteze cele mai noi si incitante gadgeturi prezente in expozitie. In acest mod, atat expozantii, cat si participantii vor afla care este cu adevarat perceptia consumatorului de tehnologie din Romania fata de ofertele disponibile pe piata. Companiile mari expozante si-au manifestat deja interesul de a lua parte la acest concurs, iar organizatorii proceseaza deja un numar considerabil de cereri din toate domeniile: IT, telecomunicatii, multimedia.

"Cititorii nostri pot vedea in Stuff, luna de luna, cele mai tari gadgeturi ale momentului si cele mai noi tendinte in materie de tehnologie. Este natural pentru noi sa premiem noutatea si performanta, iar cel mai bun loc in care le putem gasi este CERF-ul", precizeaza Dan Serbanescu, redactor-sef al revistei Stuff. "Pentru noi, concursul reprezinta o indispensabila interactiune cu publicul si sansa de a premia gadgeturile de top, preferate de cei care dau cu adevarat note pietei: utilizatorii", mai adauga Serbanescu.

Sorina Muresan, director general Expotek, declara: "CERF-ul este forumul IT&C care te pregateste pentru viitor. De 16 ani aducem in atentia publicului cele mai bune si complete produse si servicii IT&C.

Suntem incredintati ca firmele expozante si participantii la eveniment vor gasi cele mai bune solutii profesionale in decursul a 5 zile iar concursul organizat cu Stuff le va oferi sansa de a interactiona cu perceptia pietei".

Ca procedura, concursul "Vote for cool gadget" va lua in considerare gadgeturile pe care expozantii le nominalizeaza ca fiind cele mai noi si performante. Companiile se vor confrunta cu feed back-ul pietei prin intermediul vizitatorilor la CERF, care vor avea sansa sa voteze in fiecare zi a targului cele mai noi gadgeturi, cel mai tare stand, cea mai frumoasa prezenta feminina si sa dea note organizarii.
In fiecare seara, echipa Stuff va procesa voturile, iar gadgeturile care vor obtine cele mai multe voturi vor fi anuntate pe data de 13 mai, la ora 12, la standul Stuff din pavilionul 13. De asemenea, echipa Stuff va oferi diverse premii participantilor la concurs. Stuff si Expotek pregatesc si alte surprize, pe care publicul le va afla la CERF.

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media fondat în 1995 cu doua divizii de publicatii: Business Publishing (ce cuprinde saptamanalul în limba engleza Business Review, revista de afaceri Biz, BusinessWeek Romania, The Workbook si revista de publicitate Campaign) si Lifestyle Publishing (Stuff, Cinemagia, Autocar).

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar