transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2008

Martie 2008 - 10 ani de Business Review

Martie 2008 - 10 ani de Business Review In luna martie 2008, Business Review a realizat o editie de peste 80 de pagini, intr-un layout de colectie, continand momente din istoria publicatiei, de la lansare pana in prezent.

"De la inceput mi-am dorit ca Business Review sa fie o voce a comunitatii investitorilor. Aceasta reprezenta atunci investitori straini, dar cuantumul dintre investitorii straini fata de cei locali s-a echilibrat gradual. Chiar si astazi, profilul cititorilor nostri este de aproximativ 50:50 cititori locali vs expati. Cea mai mare contributie a noastra pe piata presei locale in primii ani a fost sa schimbam obiceiul local de a oferi PR in schimbul publicitatii in reviste", a declarat Bill Avery, Publisher, Business Review.

"Din sectiunile permanente sunt pastrate doar sectiunile News si Briefs. Ce aduce nou acest numar sunt marturiile unor personalitati precum Juan Jose Fernandez-Ansola, IMF Senior Regional Representative pentru Romania si Bulgaria, Steven van Groningen, Presedinte & CEO, Raiffeisen Bank, Matei Paun, Managing Partner, BAC Investment Bank in Romania sau Istoria 1998 - 2007 a publicatiei, alaturi de o selectie a titlurilor importante ale perioadei, precum vizita realizata de Generalul Wesley Clark in Romania in 2004, ca raspuns la invitatia Business Review, sau prima intalnire a Presedintelui Traian Basescu cu oamenii de afaceri, din 2005", se precizeaza intr-o informatie de presa remisa www.SMARTfinancial.ro.

Numarul cuprinde si un cover story Trends 2008, in care sunt surprinse trendurile care vor influenta mediul de afaceri in acest an; un feature Made in Romania despre cum au crescut afacerile locale in timp si o analiza Local Brands despre cum au supravietuit unele branduri romanesti precum Dacia. Sectiunile cunoscute ale Business Review Restaurants Review si Events/Places sunt inlocuite in aceasta editie cu prezentarea celor mai interesante locatii care acum 10 ani erau in topul preferintelor in contrast cu prezenta lor actuala.


"Lucrand pentru aceasta editie aniversara, ne-am amintit de multe dintre marile subiecte de stiri din ultimul deceniu, si speram ca reminiscentele celor care au contribuit au surprins intrucatva esenta oamenilor din spatele titlurilor. In acelasi timp, am incercat ca in ciuda acestei incursiuni in lumea amintirilor, sa  ne pastram obiectivitatea", a mentionat Simona Fodor, Redactor Sef, Business Review.

Business Review a implinit 10 ani pe 19 februarie 2008, iar aniversarea acestui moment a avut loc in data de 5 martie 2008, la Athenee Palace Hilton, ca parte a evenimentului Business Review Annual Investment Awards, a III-a editie. Business Review este primul saptamanal de afaceri in limba engleza din Romania, editat de trustul Business Media Group.

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media fondat în 1995 cu doua divizii de publicatii: Business Publishing (ce cuprinde saptamanalul in limba engleza Business Review, revista de afaceri Biz, BusinessWeek Romania, The Workbook si revista de publicitate Campaign) si Lifestyle Publishing (Stuff - licenta revistei internationale de tehnologie Stuff Magazine).

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kaylyn
I was really confused, and this asnrweed all my questions.
Fidelia
That's not just logic. That's really snesblie.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar