transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-12-2007

National Geographic Romania a lansat calendarul Calendarul National Geographic 2008

National Geographic Romania a lansat calendarul Calendarul National Geographic 2008

Revista National Geographic a lansat pe piata, impreuna cu numarul din decembrie, Calendarul NG 2008, primul calendar realizat sub semnatura editiei romanesti. Calendarul este o antologie a fotografiei de natura realizate de fotografi celebri, precum Flip Nicklin, David Doubilet, Timothy Laman sau Chris Johns (redactorul-sef al editiei americane a revistei National Geographic).

Mesajul sau este concretizat pe scurt de catre Cristian Lascu, redactor-sef, chiar in pagina de deschidere: "Natura continua sa ne uimeasca cu spectacolele sale. National Geographic va ofera o selectie de imagini pentru a va delecta in 2008 si pentru a va aminti misiunea noastra, a tuturor: Sa avem grija de planeta".

Partenerul National Geographic pentru acest proiect special si totodata sponsor este Banca Romaneasca. Calendarul National Geographic 2008 este o editie de lux, cu un format de 24 cm x 34 cm inchis / 48 cm x 34 cm deschis si are 28 de pagini.

Se vinde numai impreuna cu revista National Geographic de decembrie, care a aparut pe piata pe data de 10 decembrie, la pretul de 9,9 lei. Este un cadou oferit cititorilor, pretul revistei ramanand neschimbat, subliniaza reprezentantii revistei.

Editia din decembrie a revistei mai ofera inca o premiera, deoarece, pe langa calendar, aduce cititorilor si primul articol - portret al unei tari publicat in National Geographic Romania si realizat de echipa editoriala locala: "Republica Moldova sub limanul democratiei".National Geographic se afla pe locul 3 in topul mondial al notorietatii revistelor, avand ca principala misiune sensibilizarea oamenilor de a iubi si proteja natura. Revista este jurnalul oficial al National Geographic Society, una dintre cele mai mari organizatii mondiale nonprofit, cu profil educativ si stiintific. Publicata in engleza si alte 29 de editii locale, revista National Geographic are un tiraj total de aproximativ 8,5 milioane de exemplare si o audienta globala de peste 300 de milioane de oameni lunar.

National Geographic apartine portofoliului Sanoma Hearst Romania, ce editeaza in prezent titlurile Cosmopolitan, FHM, Esquire, Harper’s Bazaar, Beau Monde, Story, Casa si gradina, mami, Femeia de azi, FEMEIA.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Idalia
Umm, are you really just giivng this info out for nothing?
Banjo
If you want to get read, this is how you shuold write.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar