transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 




A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-01-2008

Next Advertising a castigat contul The Money Channel

Next Advertising a castigat contul The Money Channel

Next Advertising va face prima campanie de imagine pentru The Money Channel. "Misiunea agentiei este cu atat mai grea cu cat campaniile de imagine pentru televiziuni sunt gandite pentru a obtine un mai mare impact vizual, atragerea atentiei asupra unei televiziuni, cresterea notorietatii si consolidarea brandului. Este o misiune dificila dar cu recompense multiple, atat pentru agentia care se implica intr-un astfel de proiect cat si pentru cei pe care-i reprezinta", se precizeaza pentru www.SMARTfinancial.ro.

"Este o mare oportunitate pentru noi sa lucram pentru un brand de nisa. The Money Channel este un produs care-ti ofera multe satisfactii creative. Si din fericire avem sansa sa lucram cu o echipa de marketing compusa numai din oameni cu idei indraznete", a declarat Mara Stoenescu, Account Manager Next Advertising.

"Next Advertising a devenit agentia de comunicare a brand-ului The Money Channel in urma pitch-ului organizat de Realitatea Media in luna octombrie/noiembrie a anului trecut. Criteriile noastre si motivele pentru care am decis sa colaboram cu Next sunt excelenta intelegere a brand-ului, solida abordare strategica si multa-multa creativitate", a declarat Miruna Trufin, Brand Manager The Money Channel.

Din partea Next Advertsing echipa implicata in acest proiect este formata din Luana Bocai – Strategic Planner, Daciana Negoita – Senior Account Executive , Mara Stoenescu – Account Manager, Liviu David- Director de Creatie, Bogdan Muresanu – Senior Copywriter, Mihaela Neatu- Copywriter, Mircea Mocanu – Art Director.

Din partea Realitatea-Catavencu Group la realizarea acestui proiect s-au implicat Mihnea Vasiliu - Board Director Realitatea-Catavencu Group, Ovidiu Caprita - Marketing Director Divizia TV Realitatea-Catavencu, Onut Dragomirescu - Managing Director The Money Channel, Miruna Trufin - Brand Manager The Money Channel.

Realitatea.Catavencu este un grup media care, pe langa Divizia TV alcatuita din Realitatea TV, The Money Channel si Romantica, are o divizie de publishing ale carei publicatii de top sunt Cotidianul si Catavencu; o divizie radio care cuprinde Radio Guerilla si Radio Total; o agentie de stiri, NewsIn si o divizie new media.

Next Advertising este o agentie de publicitate full-service, care ofera servicii de media, PR, productie, merchandising, BTL, consultanta de marketing si creatie. Din 2001, anul infiintării, a functionat in simbioza cu shopul de creaţie Cap, entitatea purtand denumirea sugestivă NextCap. Colaborarea cu agentia Cap continua pe clientii Murfatlar, Biborteni, Salonta, Principal Company, Euroavipo si Flanco, dar din iunie 2006 Next si-a infiintat propriul departament de creatie.

Portofoliul agentiei cuprinde clienti precum Farmec Cluj, Banca Transilvania, BT Aegon, dufa Deutek, Transavia, Western Union, Biofarm/Bixtonim, Cavit, Colebil, SAB Miller/Stejar, Boconcept, Greenpeace.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Polly
Thanks for the great info dog I owe you bgiigty.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar