transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2007

Revista Motociclismo - lansata de grupul de presa Supercar

Revista Motociclismo - lansata de grupul de presa Supercar

Cu prilejul aniversarii a 5 ani de la lansarea revistei Supercar, grupul editorial Supercar a lansat in Romania Motociclismo, revista moto de referinta in Europa, se arata intr-un comunicat citat de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Cei 250 de invitati sositi pentru a sarbatori impreuna cu echipa Supercar 5 ani de la lansarea revistei au putut admira in premiera pentru Romania o mini expozitie de masini precum Ford GT, Ford Shelby GT500 si Ferrari F430 Spider, precum si motociclete de serie limitata ca MV Agusta F4 1000 CC, premierele moto 2007 si modele custom unicat. Surpriza serii a fost lansarea revistei Motociclismo, cel mai recent proiect Supercar, un titlu realizat sub licenta Edisport Editoriale Italia.

"Motociclismo Italia, una dintre cele mai vechi publicatii moto din Europa, a bifat 93 de ani de existenta, scriind practic istoria pasiunii pentru motociclete. Continutul excelent documentat, cantitatea si calitatea informatiilor si propriul centru de teste au construit prestigiul revistei la nivel international".

In Romania, Motociclismo isi propune sa reflecte si sa sustina piata moto locala. Pozitionarea sa este de top-market, cu un continut bogat si bine documentat, intr-un format atractiv, reader-friendly si un design special. "Piata si comunitatea moto din România ocupa locul cel mai important, iar diversitatea materialelor acopera toate domeniile de interes ale pasionatilor de motociclete", a spus Marius Bacila, redactorul sef al revistei Motociclismo.

Lansarea Motociclismo este sustinuta de o campanie completa - TV, radio, presa, outdoor si internet.

Promovarea continua prin prezenta revistei la Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti, intre 28 aprilie si 1 mai 2007.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar