transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2007

Ziarul Azi colaboreaza avansat cu site-ul ecomunicate.ro

Ziarul Azi colaboreaza avansat cu site-ul ecomunicate.ro

Protocolul incheiat intre site-ul de comunicate de presa ecomunicate.ro si cotidianul Azi, valabil incepand cu data de 1 martie 2007, prevede o colaborare pe mai multe planuri, printre care si preluarea unor comunicate de presa de pe site-ul www.ecomunicate.ro si publicarea lor in paginile cotidianului Azi, se arata intr-un comunicat de presa transmis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Acordul incheiat intre cele doua organizatii ofera un plus de expunere pentru informatiile furnizate de catre utilizitorii ecomunicate.ro. "In plina desfasurare, campania de negociere cu institutiile media are drept obiectiv atragerea unui numar cat mai mare de parteneri, astfel incat efectul mediatizarii comunicatelor postate pe site sa fie maxim", spun oficialii portalului.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Asha
Scula capitalista Facebook este puusodrl educatiei socialista (educatia militara) iar tehnologia vestului a avansat cu aceasta educatie socialista exemplu: China, Rusia, Romania, chehoslovachia s.a. Ceia ce a adus capitalismul este partea practica prin aprecierea si plata celor adevarati talentati inventatori, oameni de stiinta, clasa intelectualilor adevarati du devalorizati. Cu 20 de ani in urma America a incetat sa mai fie capitalista, si e pe drumul comunist lasat in urma de voi. A-ti pierdut rindul si stati la coada din nou. Asta a adus comunismul, lipsa de apreciere a clasei intelectualilor adica celor cu talent care puteau sa va salveze de la acest necaz si de cel care va urma: desfiintarea tarii ca si intreprinderile, paminturile de sub voi. Daca mai aveti timp apreciati si protejati pe adevaratii intelectuali, cei cu talent nu prefacuti, daca puteti sa-i distingeti.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar