transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-07-2007

Agentia Tempo va oferi Evrika! Award in cadrul Junior PR Award

Agentia Tempo va oferi Evrika! Award in cadrul Junior PR Award

Incepand cu editia 2007 a Romanian PR Award, agentia Tempo va oferi distnctia Evrika! Award pentru cea mai creativa campanie inscrisa in competitia Junior PR Award. Evrika Award aduce o noua provocare tinerilor aspiranti la o cariera in comunicarea de afaceri - mai multa creatvitate in PR, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

 

Evrika! Award este un premiu special care se acorda in afara premiilor stabilite de juriul international al compettiei. Dincolo de criteriile precise urmarite de juriu in analiza proiectelor - obiectvele, cercetarea, planificarea, implementare, evaluarea – fiecare campanie reusita se remarca prin ceva unic, care o distnge si ii da forta. Acest ceva unic se regaseste in toate etapele de elaborare a unei campanii de comunicare, dar nu se reduce la acestea. Acest ceva unic va fi ceva cautat de Tempo in proiectele cu care se vor prezenta tnerii concurenti la sectiunea Junior Award.

 

"Evrika! Award este o distinctie care, speram, va deveni traditie la Romanian PR Award. Dorim sa contribuim la formarea viitorilor specialist in comunicare, tneri care isi iubesc meseria si doresc sa exceleze in acest domeniu, practcieni creatvi, alaturi de care sa lucram cu placere. Speram ca acest premiu va incuraja creatvitatea tinerilor care aspira la o cariera in PR", a declarat Eliza Rogalski, PR Director Tempo.

 

Castgatorii premiului vor beneficia de un stagiu de practca pe o perioada de o luna de zile in cadrul TEMPO PR. in plus, agentia va oferi finalistlor un pachet de carti de specialitate editate de Insttutul Britanic de PR, CIPR. Alaturi de cercetare si planificare, creatvitatea face ca o campanie sa-si atnga obiectvele.

 

Creatvitatea este capacitatea de a crea ceva nou din elemente deja date. Creatvitatea este abilitatea de a aseza intr-un context inedit obiectul comunicat, facând din promovarea unei marci ori a unui produs un eveniment in sine. Greu de definit in momentul crearii campaniei, creatvitatea se regaseste in plus-valoarea pe care o transfera brandului.

 

"Motvul pentru care juriul Romanian PR Award acorda o atentie speciala creatvitatii este ca aceasta abilitate nu presupune doar talent, ci si dezvoltare contnua. Daca isi rateaza obiectvele, o idee ramâne la stadiul de idee. Acest lucru este valabil nu doar in PR, ci in multe alte domenii. Junior Award, o compettie deschisa viitorilor practcieni in PR, este un prilej ideal de a exersa creatvitatea, de a transforma o problema intr-o oportunitate, de a imagina instrumente eficiente pentru o campanie de succes, de a impune un stl simplu, accesibil categoriilor de public carora ne adresam", a precizat Thomas Achelis, presedintele Forum for Internatonal Communications.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar