transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-06-2007

Babel Communications are noi persoane in echipa

Babel Communications are noi persoane in echipa

Agentia de publicitate Babel Communications si-a dezvoltat departamentele de Media Buying, Client Service si PR prin noi achizitii in cadrul echipei. Noii membri sunt Iulia Prioteasa - Account Manager, Laura Ilie - Media Buying Director si Vlad Merticaru - PR Manager, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Iulia Prioteasa s-a alaturat recent echipei Babel Communications, in functia de Account Manager. Ea va derula conturile Akzo Nobel si Kontirom. Iulia Prioteasa are 24 de ani si a absolvit Facultatea de Finante, Asigurari si Banci din cadrul Academiei de Studii Economice si cursurile "Dale Carnegie" in Statele Unite.

Iulia Prioteasa vine in lumea publicitatii cu o experienta internationala de 4 ani in gestionarea proiectelor de relatii cu clientii. Inainte de lucra pentru Babel Communications a administrat în Washington DC relatia Faryna&Associates cu clientii sai din sectorul IT.

Laura Ilie este noul Media Buying Director al Babel Communications. Are 30 de ani si o experienta de peste 8 ani in domeniul media.

De-a lungul timpului a ocupat functii importante in companii ca Icon Advertising, Advertigo sau Plus Advertising Group, de la specialist relatii publice, la media planner si director de media.

Si-a inceput cariera in timpul facultatii ca prezentator la Mega TV Buzau. Este licentiata in jurnalism si detine un master in "Managementul institutiilor mass-media", absolvit in 2003. Laura Ilie considera ca este obligatoriu sa urmaresti in permanenta o evolutie in cariera pentru a nu te plafona si a oferi constant un randament bun pentru proiectele in care lucrezi.

Vlad Merticaru va conduce din aceasta luna divizia de PR a Babel Communications. Din aceasta pozitie va dezvolta proiectele de comunicare corporatista si PR pentru clientii agentiei, dar si pentru grupul companiilor Babel. Vlad Merticaru are 31 de ani si o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii.

Vlad Merticaru a generat si gestionat proiecte importante de comunicare pentru Raiffesen Bank, Electrica, Petromservice, Realitatea TV, companii de presa scrisa (centrala si locala), industria pharma, research, institutii guveramentale, ONG-uri si sectorul sindical. Este licentiat in jurnalism si detine specializari in comunicare manageriala si resurse umane. Inainte de Babel Communications a activat in cadrul Red Apple Communication unde, pe langa strategiile pentru proiectele corporate, a oferit consultanta pentru programe de marketing si comunicare politica.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar