transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-04-2008

Bigger PR - divizia de relatii publice a Bigger - a implinit un an de activitate

Bigger PR - divizia de relatii publice a Bigger - a implinit un an de activitate Divizia de Relatii Publice a Bigger - Big Ideas Group va implini in aprilie 1 an de la infiintare. In cele 12 luni de activitate, Bigger PR a lucrat pentru 23 de clienti, deruland o cifra de afaceri de 500 000 euro.

In aprilie 2007, Bigger PR a pornit la drum cu o echipa formata din 5 specialisti in relatii publice - Larisa Toader, Oana Ene, Irina Dinu, Alexandru Flus, Mugur Popa. Dupa un an de zile, echipa de PR este formata din 7 persoane, dintre care doi juniori - Daniela Zaman si Ioana Cabuz - si gestioneaza conturile a 13 clienti, printre care Agroli, Ascendis, BSR Group, Brenac, Fuchs, Grupul Financiar Carpatica, Peter Murray, Planorama, Reduccino (Unicoms), Teknosa.

Printre cele mai de succes campanii de PR organizate de Bigger Group se numara lansarea brandului de produse vestimentare Peter Murray, Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane a Ministerului Afacerilor Externe, lansarea a peste 20 de Branch-uri CitiFinancial si lansarea brandului Reduccino.

"A trecut un an de zile de cand Bigger Group a lansat divizia de Relatii Publice si pot spune ca infiintarea acestui departament a contribuit din plin la obiectivul pe care grupul nostru si l-a propus: acela de a oferi clientilor sai servicii de comunicare integrata. Alaturi de celelalte departamente, functionarea departamentului de PR este o garantie pentru dezvoltarea pe termen lung a agentiei. Ca o constatare personala, mi-am dat seama ca succesul are la baza, in primul rand, spiritul de echipa. Cum relatiile publice incep de-acasa, legaturile profesionale armonioase dintre membrii departamentului fac din acesta un exemplu pentru intreaga agentie", a declarat Marcel Straut, Director General Bigger Group.


"In urma cu un an, divizia de PR cuprindea o echipa formata din 5 specialisti in relatii publice si niciun client. Dupa un an de activitate, Bigger PR si-a pastrat resursa cea mai valoroasa - oamenii, imbogatindu-se cu doi juniori si deruland proiecte pentru 23 de clienti, atat campanii pe termen lung, cat si proiecte punctuale. Este un semn ca suntem pe drumul cel bun", a completat Larisa Toader, PR Director Bigger Group.

Bigger este un grup de companii care ofera servicii de comunicare integrata. Grupul de companii Bigger exista pe piata din Romania inca din 2003, iar la sfarsitului anului 2007 a trecut printr-un proces de rebranding, devenind din Starlink Group, Bigger Group. Echipa Bigger Group cuprinde profesionisti specializati in campanii integrate de communication planning, cercetare, strategie de brand, creatie, media, productie publicitara, shopper marketing, BTL si PR. Bigger Group a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 14,8 milioane de euro. Aceasta cifra reprezinta o crestere de peste 160% fata de anul precedent, depasind estimarea de 11,7 milioane euro facuta la inceputul anului trecut.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar