transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2007

Campania Philips Look Hot Everyday - implementata in Romania de catre Mmd

Campania Philips Look Hot Everyday - implementata in Romania de catre Mmd

Mmd Corporate, Public Affairs and Public Relations Consultants a fost desemnata recent de catre Philips Domestic Appliances and Personal Care CEE sa administreze campania de comunicare Philips Look Hot Everyday in Romania si in alte opt tari europene.

 

Philips a decis, in 2007, sa-si consolideze relatia cu industria modei. Scopul noii sale campanii, Look Hot Everyday, este acela de a asocia marca si produsele Philips cu lumea modei.

Compania s-a alaturat deja unor evenimente precum Saptamana Modei de la Londra si de la Milano, si a inceput sa ofere suport direct industriei modei din Europa Centrala si de Est. In cadrul acestei noi colaborari, Mmd va sustine campania de comunicare Look Hot Everyday in urmatoarele noua tari: Romania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania si Slovacia.

"Campania isi propune sa creeze in randul publicurilor - tinta o asociere pozitiva a brandului cu lumea modei, sa consolideze pozitionarea brandului Philips ca lider de piata la nivel global si sa genereze o legatura emotionala intre brand si consumatori", precizeaza reprezentantii Mmd.

 

"Philips este un brand extraordinar, recunoscut la nivel international, si suntem mandri sa contribuim la implementarea campaniei Look Hot Everyday in Europa Centrala si de Est. Suntem convinsi ca acesta reprezinta inceputul unui parteneriat de succes la nivel regional", a declarat Ian Herbison, Director Regional al Mmd pentru Europa Centrala si de Est.

 

Royal Philips Electronics, cu sediul in Olanda, are aproximativ 125.

800 de angajati in peste 160 de tari din intreaga lume, inregistrand vanzari de 27 de miliarde Euro in 2006. Compania activeaza pe segmentul aparaturii medicale de diagnosticare, al solutiilor de iluminat, al produselor electrocasnice si de ingrijire personala, si al electronicelor de larg consum.

 

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants este o agentie internationala de consultanta in comunicare ce elaboreaza si implementeaza campanii globale de comunicare. Avand birouri in 18 tari si o echipa de peste 180 de consultanti, Mmd este unul dintre liderii din domeniul comunicarii corporative, afacerilor publice si relatiilor publice in Europa Centrala si de Est, Europa de Sud-Est si Eurasia.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
smashing top seo
g7ZmIf I appreciate you sharing this article post.Really thank you! Much obliged.
Butch
IJWTS wow! Why can't I think of thngis like that?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar