transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-04-2008

Congresului National al Studentilor la Comunicare - un proiect Prime Romania, 10 - 12 aprilie 2008

Congresului National al Studentilor la Comunicare - un proiect Prime Romania, 10 - 12 aprilie 2008 Prime Romania (filiala romana a Asociatiei Studentilor la Relatii Publice si Comunicare), singura asociatie studenteasca de profil din Romania, a anuntat ca intre 10 si 12 aprilie desfasoara cea de-a cincea editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare, cu tema Responsabilitatea Sociala Corporatista. De la Atitudine la Recunoastere Sociala, la Muzeul Taranului Roman, Studioul Horia Bernea .

Evenimentul se desfasoara sub forma a doua zile de conferinte si studii de caz si o zi dedicata celor 8 workshop-uri simultane. "Scopul Congresului este sa aduca studentii interesati de domeniul Relatiilor Publice si al Comunicarii cat mai aproape de teoria si practica unui concept fara de care nu se mai poate vorbi astazi despre Management Institutional sau PR Corporatist. Invitatii alesi si campaniile ce vor fi analizate in cea de-a treia zi a Congresului sunt elementele cheie ale evenimentului. Fie ca vorbim despre consilieri de PR, directori de companii, persoane publice, fiecare a avut contact sub o forma sau alta cu aria de interes a evenimentului, impreuna putand oferi o imagine cat mai completa asupra conceptului de Responsabilitate Sociala Corporatista. Cele 8 workshop-uri ce au ca punct de plecare campanii de CSR ce au avut vizibilitate ridicata in ultimii 3 ani in Romania au rolul de a completa practic cunostintele teoretice obtinute in Primele doua zile", se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis ziarului financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Existenta noastra a devenit o permanenta fuga intre job, casa, prieteni, familie. De multe ori traim cu impresia ca nici nu mai stim ce data e azi, ca nu ne-am dat seama cand a inflorit copacul din fata blocului sau cand i-au cazut frunzele.
De multe ori uitam care ne sunt responsabilitatile, nu neaparat fata de cei dragi, cat mai ales fata de societatea in care traim. Asa a aparut in lumea de azi un concept tot mai mult dezbatut pe scena publica din Romania: Responsabilitatea Sociala Corporatista. Congresul de anul acesta nu isi propune sa aduca in discutia tinerilor, a viitorilor oameni de PR sau manageri de companii, doar un termen la moda, ci sa prezinte o atitudine pe care tot mai multe organizatii o afiseaza in ultimul timp", a declarat Ioana Dordea, coordonator al Congresului National al Studentilor la Comunicare 2008.

Prime Romania s-a infiintat in anul 1997 in cadrul Departamentului de Comunicare Sociala si Relatii Publice al Universitatii Bucuresti. Asociatia are drept scop reprezentarea intereselor studentilor la Comunicare si Relatii Publice, stabilirea unei punti de legatura intre teorie si practica, oferirea de cunostinte complementare prin activitati extra-academice. Principalele proiecte marca Prime Romania sunt: PR Tea - o sesiune de dezbateri lunare ce iau in discutie stadiul actual al domeniului Relatiilor Publice in Romania, Proiectul 2in1 - conferinte plus training-uri complementare pe metode, tehnici si strategii de lucru adaptate diverselor parti constitutive ale Relatiilor Publice, Congresul National al Studentilor la Comunicare - intalnire anuala a practicienilor de Relatii Publice cu studentii domeniului, la nivel national, ce abordeaza teme de actualitate ale ariei de interes.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar