transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-08-2007

D`advantage Consult - crestere de 30,3% a cifrei de afaceri

D`advantage Consult - crestere de 30,3% a cifrei de afaceri

Cu sediul in Cluj Napoca, D`avantage Consult este una dintre firmele din Transilvania specializate in Relatii Publice. Aceasta a inregistrat la finalul primului semestru al actualului an financiar o crestere de 30,3 % a cifrei de afaceri, comparativ cu perioada similara a anului anterior. In acelasi timp, compania a inregistrat o crestere de 14% a numarului de clienti care achizitioneaza servicii de PR pe baza de fee.

Echipa D'avantage s-a marit in aceasta perioada si cu un consultant specializat in comunicarea cu autoritatile centrale si europene, cu atributii in implementarea proiectelor de consultanta in accesarea fondurilor de finantare pentru clientii agentiei.

"Cresterea cifrei de afaceri a firmei noastre, vine pe fondul cresterii constante de servicii de PR inregistrate in ultimul timp in Transilvania. Clientii nostri doresc sa acceseze si sa dispuna de metode de comunicare cat mai eficiente, iar publicitatea rudimentara nu mai poate satisface aceste cereri absolut normale", a declarat Dan Vladea, managing partner al D'Avantage Consult.

 

"Intentia noastra in viitorul imediat este sa investim in resursa umana, in programe de pregatire a fortei de munca si in activitati de consolidare a echipei. Intrucat Relatiile Publice se refera in primul rand la comunicare, ne dorim sa dispunem de cei mai competenti si calificati consultanti in PR din zona, iar eforturile noastre sa aiba ca efect in primul rand profesionalizarea absoluta a relatiei client - furnizor de servicii. Mai mult, prezenta fizica in zona, ne faciliteaza disponibilitatea unor resurse de comunicare, pe care alte agentii profesioniste din afara regiunii le-ar accesa probabil mai greu", a mai adaugat Vladea.

 

"Chiar daca, in cele mai multe cazuri, volumele de vanzari realizate sunt termenul de cuantificare si evaluare a pozitiei unei companii in piata, consideram ca servirea ireprosabila a clientilor nostri si pastrarea unor relatii de stransa colaborare cu ei, sunt aspecte mult mai importante. Prin toate actiunile noastre incercam sa ne asiguram ca partenerii nostri primesc serviciile de care au nevoie astfel incat afacerea lor sa creasca si impreuna sa ne dezvoltam durabil pe termen mediu si lung", a concis managerul D'Avantage Consult.

 

Infiintata in 2004 de cinci specialisti in comunicare, economie si relatii cu clientii, firma de relatii publice D'Avantage Consult este o companie de PR Cluj-Napoca. Din gama de servicii oferite de D'Avantage Consult fac parte: relatii publice (PR), planificare si strategie de marketing, consiliere in alegerea canalelor media (ATL) si in elaborarea mesajelor, in definirea identitatii de marca si a identitatii corporatiste, management de evenimente (BTL), conferinte, congrese, campanii de comunicare, campanii de imagine, campanii de comunicare interna, team-building, comunicare online (e-PR), monitorizare media, media coverage, audit de brand, design & creatie (tiparituri, website, logo).

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar