transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-03-2008

Evensys a organizat pe 19 martie 2008 a doua editie a PR Forum

Evensys a organizat pe 19 martie 2008 a doua editie a PR Forum 250 de profesionisti in relatii publice au participat la cea de-a doua editie a forumului dedicat relatiilor publice, care a avut loc pe data de 19 martie 2008 la hotel Crowne Plaza. Evenimentul a fost organizat de Evensys si a reunit profesionisti in PR si comunicare. PR Forum a fost sprijinit de agentii de top de PR din Romania precum DC Communication, GMP PR, Premium Communication si Image Promotion.

Prima sesiune a evenimentului a adus in prim plan comunicarea integrata, despre care Ioana Manoiu, Managing Partner, GMP PR a spus ca este noua modalitate de comunicare cu un public din ce in ce mai variat si mai pretentios, pe cand Alexandra Olaru, Director de Comunicare la Unilever a afirmat ca presupune utilizarea sinergica a oportunitatilor de comunicare, precum si o buna intelegere a ansamblului operational al companiei si coordonarea in cadrul echipei. Andrei Savu, Managing Partner, DC Communication a atras atentia asupra importantei comunicarii financiare si asupra faptului ca tot ce se intampla pe piata financiara globala ne poate afecta si pe noi, intr-un interval de timp foarte scurt si cu un impact imens.

Specialistii in PR au prezentat in sesiunea a doua tendintele anului 2008 in domeniu. In noul an va trebui ca practicienii sa fie atenti la comunicarea de criza, conform spuselor Elizei Rogalski, Managing Partner, Rogalski - Grigoriu, Gabriela Lungu, Managing Partner, The Practice a vorbit despre autenticitatea in comunicare, Loredana Visa, PR Manager, Avon Canada a adus in prim plan rolul important al mediului online in activitatea de relatii publice, pe cand Mona Nicolici, CSR Communication Manager, Petrom a adus in discutie specificul programelor de CSR si rolul acestuia in strategia de comunicare a oricarei companii mature si moderne.

Urmatoarele doua sesiuni au fost dedicate unei serii de seminarii care au tratat teme care au variat de la relatiile dintre PR si presa, prevenirea crizelor si abordari actuale in comunicarea interna pana la programele CSR si impactul mediului online asupra activitatii de relatii publice. Cu ocazia evenimentului s-a lansat prima publicatie dedicata domeniului relatiilor publice, Public Relations Report.
Brosura contine o prezentare a companiilor de PR din Romania, precum si rezultatele unui sondaj realizat de Evensys in randul practicienilor de relatii publice. Sondajul a relevat, printre altele, faptul ca 70% dintre intervievati considera ca perceptia mediului de afaceri asupra activitatilor de PR s-a imbunatatit simtitor, iar tendinta majora in acest an in ceea ce priveste acest domeniu este reprezentata de cresterea initiativelor de PR in mediul online. Alte intrebari vizeaza importanta acoperirii online, care vor fi cele mai cerute servicii de PR anul acesta sau care sunt oportunitatile de PR create de lansarea unui blog de companie.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
take a look at it!
SMMpHT Thank you ever so for you blog post.Much thanks again. Really Cool.
Marty
Yup, that'll do it. You have my aprpecaitoin.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar