transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-06-2007

Fata in fata cu presa - alaturi de specialistii Nicola Porter Novelli si Robert Turcescu

Fata in fata cu presa - alaturi de specialistii Nicola Porter Novelli si Robert Turcescu

Evensys si agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli vor organiza, pe 5 iunie 2007, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea de-a doua editie a seminarului "Fata in fata cu presa", training specializat de o zi adresat specialistiilor in relatii publice, atat din companii romanesti, cat si internationale, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

La fel ca si prima editie, seminarul din data de 5 iunie se va desfasura pe parcursul a cinci sesiuni, avand o audienta restransa, formata dintr-un numar de maxim 25 de participanti. Specialistii de la Nicola Porter Novelli si jurnalistul Robert Turcescu vor vorbi inca o data participantilor despre modalitatea de a gestiona eficient interactiunea mass-media-om de PR, prin transformarea unei relatii de confruntare, conflictuala uneori, intr-una de colaborare, a beneficiilor mutuale.

Aflati fata in fata cu Robert Turcescu, participanti vor afla in ce conditii o informatie poate dobandi valoare de stire, urmand ca la final, sa isi testeze capacitatea de gestionare a propriei imagine in cadrul unei emisiuni TV simulate in compania unui dintre cei mai "temuti" jurnalisti din Romania. Prestatia in fata camerelor video va fi ulterior analizata si interpretata de specialistii seminarului "Fata in fata cu presa".

Rezultatele studiului de caz Agenda presei vor dezvalui o imagine clara a relatiei om de PR – jurnalist, insight-uri oferite de peste 250 jurnalisti, din presa centrala si locala autohtona. In plus, studiul Agenda presei va fi sustinut de chestionare de evaluare a activatatii de media relations, cuprinzand evaluarea impactului stirilor, tipuri de interviu si ponturi pentru realizarea lor.

Participantii vor afla care este modalitatea prin care isi pot evalua activitatea de PR pe termen lung si pe termen scurt prin aplicarea matricei de evaluare Reputation Vector TM. "Mai multe voci, mai multe puncte de vedere, exercitii practice si o inregistrare filmata cat se poate de serioasa ne-au aratat tuturor ca ramane intotdeauna cate ceva de invatat", a afirmat la finalul primei editii Mihaela Nicola, managing director, Nicola Porter Novelli.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar