transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-05-2007

Funky Business vs. Funky Business - comunicare live si marketing experiential

Funky Business vs. Funky Business - comunicare live si marketing experiential

In toamna anului 2000, intr-o cafenea londoneza, avea loc accidental o intalnire dintre o persoana si o carte. Cartea - Funky Business - era o lucrare abia iesita din tipar pe atunci, însa descoperirea ideilor ei a constituit un moment unic. Pentru prima oara se crea o armonie extraordinara între gândurile neexprimate ale cititoarei si o perspectiva provocatoare asupra noii ordini mondiale, o perspectiva sustinuta de 2 profesori universitari suedezi - Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale - cât se poate de liber si cu umor, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

"Aceasta întâlnire a constituit principalul impuls care a dus la crearea, în anul 2001, a agentiei de comunicare live si marketing experiential - Funky Business. Crearea unui monopol temporar, cautarea permanenta a inovatiei si diferentierii fata de competitie, de care vorbesc autorii, a fost pusa în practica în domeniul comunicarii, prin abordarea unei pozitii de nisa, compania fiind prima pe piata locala specializata în marketing experiential".

"De la infiintarea sa, pe o piata pe deplin nepregatita pe atunci pentru tipul de expertiza oferit, în majoritate, pe deplin indiferenta chiar la filozofia culturii sale, trecând prin toate obstacolele "imposibilului" specifice pionieratului, agentia a reusit sa demonstreze, cu perseverenta si efort constant, ca într-adevar, talentul face capitalul sa danseze".

Lansarea cartii în România înseamna pentru Funky Business întâlnirea cu unul dintre "fondatorii" spirituali ai agentiei - Kjell Nordstrom, coautor al cartii Funky Business, clasat de Thinkers 50 - topul global al celor mai importanti si influenti gânditori din domeniul business-ului si al managementului- pe locul 9 în întreaga lume si pe locul 1 în Europa.

"Aplicând principiile unei culturi descrise de cartea cu acelasi nume, Funky Business a reusit sa se impuna pe piata cu solutii unice, creative si eficiente". Portofoliul agentiei cuprinde companii multinationale si nationale ca Achieve Global, Altex, Aviva, Cesarom, Coilprofil, Edipresse, Eli Lilly, Emirates Post, F&J Group, Gorenje, Indesit Company, L’Oreal Professionnel, Master Foods, MTV Europe, Porsche România, RAAA, Raiffeisen Bank, Robert Bosch, Ruukki, Sony, SPAR România, Vichy România si institutii precum Guvernul României, Ministerul Afacerilor Externe, Uniunea Europeana.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
take a look at it!
rZ9H5k Looking forward to reading more. Great blog post.Thanks Again.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar