transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-10-2007

IAA va include si McDonald`s, Lowe PR, twenty, Grupul Doi si BRAT

IAA va include si McDonald`s, Lowe PR, twenty, Grupul Doi si BRAT

Comitetul director al International Advertising Association a aprobat cererea de adeziune in randul asociatiei a 5 noi companii, iar prin adeziunea acestora IAA Romania a ajuns la reprezentativa cifra de 125 de membri, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Cei mai recenti membrii ce au aderat la IAA Romania sunt companiile McDonald`s, Lowe PR, twenty si Grupul Doi precum si Biroul Roman de Audit al Tirajelor. Membrii International Advertising Association fac parte din reteaua mondiala de profesionisti al fiecarui sector al industriei comunicarii de marketing.

Printre acestia se gasesc: Advertiseri; Agentii de publicitate; Companii de media; Companii de BTL; Companii de marketing direct; Case de productie de film; Companii de outdoor; Asociatii ale industriei; Companii de PR.

"Sunt bucuros ca avem in randurile IAA membrii din toate disciplinele spectrului comunicarii si le doresc "Bun venit" in asociatie. Aderarea la IAA a Biroului Roman de Audit al Tirajelor evidentiaza inca odata nivelul de dezvoltare al pietei din Romania si arata ca suntem o industrie de comunicare matura, in care asociatiile impart mai mult decat un sediu, impart aceleasi intentii, valori si idei. Acum, mai mult decat oricand, impreuna cu toti membrii nostri, demonstram ca suntem o industrie unita si condusa de aceleasi obiective", a declarat Felix Tataru, Presedinte IAA Romania

"Consideram intrarea noastra in randul membrilor IAA ca pe un parteneriat strategic in lupta pentru libertatea de a concura pe o piata libera, eliberata de restrictii nejustificate. Obiectivele acestui parteneriat sunt demersurile pentru libertatea de alegere a consumatorului, care are dreptul de a face alegeri informate ce-i pot permite dreptul la viata pe care si-o doresc", a spus Marina Zara, Marketing Director Romania Moldova, McDonald`s.

"Sa fii agentie de comunicare fara a fi membru IAA e ca si cum ai fi singurul om intr-o tara in care urmeaza sa aiba loc alegeri prezidentiale.

Nu are cine sa te contracandideze, nu are cine sa te sustina. In anul care a trecut de la infiintarea Lowe PR, am avut timp sa ne definim ca individualitate, sa ne stabilim valorile, sa ne consolidam ca echipa. Acum a sosit momentul pentru urmatorul pas. Asocierea cu IAA, cea mai importanta, cred, organizatie a industriei de comunicare, este aderarea, daca vreti, la un Parlament al Comunicarii: devenim cetateni cu acte in regula si avem multe lucruri bune de spus si de facut", a declarat Nora Ionita, Managing Director, Lowe PR.

"2007 a reprezentat o crestere a activitatii si prezentei agentiei twenty in domeniul comunicarii si advertising-ului online. Am decis ca este momentul sa aderam la IAA, organizatia care are o activitate intensa in domeniul comunicarii din Romania. Agentia twenty este unul dintre putinii membri ai organizatiei care ofera servicii de comunicare si marketing exclusiv pentru internet. Ne bucuram ca facem parte din organizatia IAA si ca putem reprezenta si sustine mediul de comunicare internet", a afirmat Alin Chiriac, Strategy & Planning Director, twenty.

"De la un moment dat trebuie sa ne purtam singuri de grija si, vorbind despre industria comunicarii/marketing, asta este ceea ce face, cu succes IAA Romania. Pentru Grupul Doi – una dintre primele agentii de relatii publice membru IAA - aderarea a venit natural, generata de apartenenta la aceeasi comunitate si compatibilitatea cu standardele si misiunea organizatiei", a spus Cristian Ungureanu, General Manager, Grupul Doi.

"BRAT are, inca de la aparitie, un membru constant si important, pe IAA. Cele doua organizatii au obiective si valori comune. Apartinem aceleasi comunitati, iar obiectivul BRAT, acela de reglementare a pietei de publicitate, este in acord cu activitatea IAA. Un exemplu concret este si SATI, ultimul studiu al BRAT, care va oferi transparenta si mediului on-line românesc, asa cum auditul si SNA au facut in cazul presei scrise", a precizat Arina Ureche, Director General BRAT.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar