transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-09-2007

International Business Awards: Mmd Corporate - excelenta in relatii publice

International Business Awards: Mmd Corporate - excelenta in relatii publice

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants a primit titlul de cea mai buna agentie multinationala de relatii publice a anului, in cadrul celei de-a patra editii a galei anuale International Business Awards, program international prin care se acorda premii de recunoastere a excelentei in toate domeniile de afaceri. Distinctiile au fost acordate in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Munchen, in data de 10 septembrie 2007.

 

Ian Herbison, Manager Regional Mmd pentru Europa Centrala, a primit premiul si s-a declarat foarte incantat de faptul ca Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants a fost recunoscuta printre cele mai bune agentiile de consultanta in comunicare din lume.

 

"Cu aproape doua decenii de experienta in consultanta acordata unui numar important de companii incluse in topul Fortune 500, din Eurasia, Europa Centrala si de Est, consideram ca acest premiu este o recunoastere a faptului ca abordarea noastra - care combina experienta globala in domeniul consultantei cu o echipa locala de prima clasa pe fiecare dintre pietele noastre - ramane cea mai buna metoda de a sustine companiile locale si multinationale in gestionarea relatiilor cu publicurile lor tinta si in dezvoltarea afacerilor la un nivel optim, in contextul unui peisaj legal si politic extrem de schimbator. Acest premiu este o confirmare in plus a calitatii muncii noastre de echipa din intreaga regiune", a declarat Ian Herbison.

 

Castigatorii premiilor Stevie au fost selectati pe baza a peste 1.000 de nominalizari primite din partea unor companii si oameni de afaceri din peste 30 de tari. Membrii Consiliului Stevie de Jurati si Consultanti au selectat castigatorii in urma deliberarii finale de luna aceasta, precedata de o analiza preliminara, la care au participat oameni de afaceri din intreaga lume.

 

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants este o agentie internationala de consultanta in comunicare ce elaboreaza si implementeaza campanii globale de comunicare.

Infintata in 1999 la Bucuresti, Mmd Romania implementeaza campanii de comunicare pentru companii nationale si multinationale din domenii precum: energie, sanatate si farmaceutic, finante, tehnologie, business to business si consumer.

 

Etichetat drept "Oscarul lumii afacerilor" de catre New York Post (25 aprilie 2005), Premiul Stevie a fost creat de catre aceeasi companie care a lansat si premiul Oscar sau premiul Emmy. Premiile Stevie sunt decernate in cadrul a 4 programe: American Business Awards, International Business Awards, Stevie Awards for Women in Business si Selling Power Sales Excellence Awards. Premiile rasplatesc excelenta in afaceri.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar