transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2008

Lowe Public Relations - agentia de relatii publice a Carol Parc Hotel

Lowe Public Relations - agentia de relatii publice a Carol Parc Hotel Echipa Lowe Public Relations a realizat strategia de comunicare pentru unul dintre brandurile aparute relativ recent pe piata romaneasca: Carol Parc Hotel.

"Hotelul este amenajat intr-un mic palat proiectat in stil neo-brancovenesc de arhitectul elvetian Suter pentru Regele Carol I si vandut ulterior unui bancher. Dupa ce a revenit in proprietatea mostenitorilor de drept, familia Schlie-Petre a cumparat mica bijuterie, imobilul a beneficiat de o restaurare si transformare totala printr-o investitie de peste sase milioane de euro. Cu ajutorul unei echipe de experti, istorici, designeri si artizani din Italia, Germania si Austria, fostul Palat Suter si-a recapatat splendoarea initiala si a devenit una dintre cele mai speciale cladiri din Bucuresti", se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Prima etapa a campaniei se va derula pe o perioada de 6 luni si va presupune o strategie in 2 pasi, cu accent pe Media Relations si o serie de evenimente culturale.

"Dincolo de provocarile obisnuite carora le facem fata in cadrul oricarei campanii, Carol Parc Hotel ne ofera o pista pe care nu am mai exploatat-o si care ne incita si ne angajeaza; este prima strategie pe care Lowe PR o gandeste pentru un produs care deschide o categorie. in primul rand, publicul trebuie sa inteleaga ce este un small luxury hotel, care sunt plusvalorile pe care un asemenea produs le aduce si apoi, odata acest background format, sa cunoasca direct experienta Carol Parc Hotel", a declarat Hortensia Nastase, Deputy Managing Director Lowe PR.

"Carol Parc Hotel nu este nici pe departe un simplu resort... Este un produs pour les connaisseurs, un brand care, dincolo de dimensiunile tangibile, implica un puternic angajament emotional.
Carol Parc este o stare de spirit, un set de valori dezvoltat in spiritul traditiei, culturii si luxului elaborat", a precizat Sylvia Petre, CEO Carol Parc Hotel.

Restaurantul Poem este un al doilea brand din "portofoliul" Carol Parc Hotel, pentru care Lowe PR va dezvolta o strategie de comunicare independenta: "Pentru restaurant, strategia de comunicare va fi una distincta, in primul rand pentru ca vorbim de un produs diferit de hotel din toate punctele de vedere si in al doilea rand pentru ca publicurile celor doua branduri nu se suprapun in totalitate", a adaugat Monica Botez, PR Manager Lowe PR.

Lowe Public Relations are ca domentii de activitate Practicile Globale de Specialitate (Corporate Communications, Corporate Social Responsibility, Healthcare, Internal Communications, Marketing & Brand Strategic Communications, Public Affairs, Technology), asigurand in acelasi timp gama completa de Servicii Specializate (Media Relations, Financial Communications, Media Training, Research, Issue & Crisis Management).

Portofoliul de clienti Lowe PR include Orange, Electrolux, Unilever, GlaxoSmithKline, Johnson&Johnson, Walmark, Pernod Ricard, Eli Lilly, EximBank, Abbott Romania, TNT Romania, Lowe & Partners, Initiative Romania, Brand Connection, Tecton Investments.

Echipa Lowe Public Relations este formata astazi din 12 profesionisti, printre care Hortensia Nastase (Deputy Managing Director), Raluca Mihaila (PR Manager) si Monica Botez (PR Manager).


SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Miracle
Ab fab my godloy man.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar