transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2008

Millenium Communications si Fast Forward Communications vor gestiona contul Samsung Electronics Romania

Millenium Communications si Fast Forward Communications vor gestiona contul Samsung Electronics Romania Millenium Communications si Fast Forward Communications vor gestiona impreuna contul de PR al Samsung Electronics Romania, castigat in urma unui pitch care a implicat unsprezece agentii.

Cele doua agentii au fost desemnate sa gestioneze contul Samsung in Romania, atat pentru platforma corporate, cat si pentru cea a produselor companiei, in urma unui proces riguros de selectie, care a urmarit identificarea unui partener de incredere, capabil sa indeplineasca obiectivele Samsung.

"Avem doua motive importante sa sarbatorim. Primul este oportunitatea de a lucra pentru un client atat de mare si atat de ofertant precum Samsung. Al doilea este faptul ca victoria a fost obtinuta intr-o companie atat de onoranta: la pitch au participat aproape toate agentiile importante din Romania", a declarat Bogdan Theodor Olteanu, Director Divizia PR, Millenium Communications.

"Pitch-ul Samsung a fost un proiect dificil in sine, din cauza complexitatii cerintelor specificate in brief. A fost totodata extrem de placut deoarece brief-ul nu necesita doar o abordare riguroasa ci, in special, una creativa. Este unul din putinele pitch-uri la care am participat, foarte bine conduse, de la constructia brief-ului, la timing si pana la feedback-ul relevant oferit de Mihaela Rentea, fost Brand Communications Manager Romania & Bulgaria - Samsung Electronics, tuturor agentiilor participante", a afirmat Tudor Daescu, Managing Partner Fast Forward Communications.

Echipa care va sustine acest cont este alcatuita din: Tudor Daescu (PR Director), Mirel Dediu (PR Manager), Ioan Daescu (PR Executive), Bogdan Theodor Olteanu (Senior Consultant), Andrei Bortun (Senior Consultant) si Oana Dobre (Client Service).


Millenium Communications este o companie infiintata in 1998, ca agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.

Millenium Communications, prin intermediul diviziei de PR gestioneaza conturi precum: Bayer (Elevit), Cristalex (Campari, Absolut, Teacher`s, Jim Beam), Delaco, DTZ Echinox, Interamerican, Mercedes-Benz Romania (Mercedes, smart, JEEP, Chrysler, Dodge), Ursus Breweries (Timisoreana). De asemenea, agentia a coordonat contul de PR al HAT Group Co. Romania, companie care reprezinta oficial divizia de telefoane mobile Samsung in Romania pentru efectuarea operatiunilor de vanzare si distributie, serviciilor post-vanzare, promovarea marcii si a produselor.

Fast Forward Communications este o agentie infiintata in 2006. Incepand cu 2008, in urma alaturarii echipei de PR condusa de Tudor Daescu, agentia coordoneaza comunicarea pentru clienti precum: Electronic Arts, Logitech, Garmin, IP Devel, vreaucredit.ro.

Samsung Electronics este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale. Compania are aproximativ 150.000 de angajati in 134 de birouri din 62 de tari, fiind alcatuita din cinci divizii principale de afaceri - Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business si Digital Appliance Business.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar