transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-11-2007

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants - nominalizata la European Excellence Awards 2007

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants - nominalizata la European Excellence Awards 2007

Agentia de comunicare Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants, unul dintre liderii în domeniul consultantei în comunicare din România, a fost nominalizata la categoria "National & Regional campaigns - Southeast Europe" din cadrul primei editii a European Excellence Awards pentru campania de PR a ING Fond de pensii în România.

Campania intensiva elaborata si implementata de echipa Mmd România a fost lansata pe 1 martie si va continua pâna în ianuarie 2008. Rezultatele preliminare arata ca ING Fond de pensii a devenit lider detasat atât din punctul de vedere al acoperirii în presa cât si în ceea ce priveste numarul de contracte semnate - mai mult de 1000 de articole despre pensiile private oferite de ING au fost deja publicate si aproximativ 15.000 de noi clienti opteaza zilnic pentru o pensie privata ING. Numarul de contracte a depasit 760,000 din totalul de piata estimat la trei milioane de contribuabili.

Castigatorii vor fi desemnati în cadrul Galei care va avea loc pe 13 decembrie la Berlin. Nominalizatii au fost selectati dintre 600 de candidati de catre un juriu format din specialisti în comunicare, pe baza urmatoarelor criterii: inovatie, creativitate, eficienta din punctul de vedere al costurilor si rezultate.

"Suntem foarte placut impresionati de serviciile profesioniste oferite de Mmd. Având o relatie excelenta cu Mmd, ING a devenit lider detasat atât la nivel de comunicare cât si la nivel de business.

Le tinem pumnii pentru Gala European Excellence Awards!", a declarat Carmen Soare, Marketing Director ING.

Comentând recenta nominalizare a Mmd la European Excellence Awards, Zsuzsanna Benyo, Client Services Director al Mmd Romania, a declarat: "Suntem onorati sa primim aceasta veste care este o noua confirmare a calitatii muncii noastre si a excelentei echipe din România. Aceasta nominalizare este o recunoastere a faptului ca abordarea noastra – care combina experienta globala în domeniul consultantei cu o echipa locala de prima clasa pe fiecare dintre pietele noastre – ramâne cea mai buna solutie pentru clientii nostri".

Recent anul acesta, Mmd a primit titlul "Best global public relations agency of the year", în cadrul celei de-a patra editii a galei anuale International Business Awards, singurul forum international prin care se acorda premii de recunoastere a excelentei în toate domeniile de afaceri.

Infintata în 1999 la Bucuresti, Mmd România, care face parte din reteaua internationala a Mmd Corporate, Public Affairs &Public Relations Consultants, este una dintre agentiile de comunicare din primul esalon al industriei. Oferind servicii complete de consultanta în comunicare, Mmd elaboreaza si implementeaza campanii de comunicare cu rezultate clare, masurabile, pentru companii nationale si multinationale de top din domenii precum: energie, sanatate si farmaceutic, finante, tehnologie, business to business si consumer.

Printre clientii actuali ai Mmd se numara Visa Europe, ING Life Insurance România, Porsche Bank, Intel, Lenovo, La Caixa, GED, Philips, CENTURY 21 România, Tenaris, General Electric, GE Energy, easyJet, Discovery Channel, Turner Broadcasting, BBC Prime, Mars, Starbucks si Heineken România.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar