transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-07-2007

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants isi intareste echipa

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants isi intareste echipa

Agentia de consultanta in comunicare Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants Romania s-a consolidat, completandu-si echipa la nivel senior, cu un nou Client Services Director, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Zsuzsanna Benyó, noul Client Services Director, este unul dintre cei mai experimentati consultanti in comunicare ai retelei Mmd. Ea s-a alaturat echipei Mmd România venind din Ungaria, unde a jucat un rol-cheie in formarea echipelor corporate si business-to-business si a contribuit la extinderea biroului maghiar al companiei, care a ajuns de la 12 la 40 de membri in 7 ani. "Sper ca vom putea vorbi despre o crestere similara a biroului nostru din Bucuresti in urmatorii ani", a spus Zsuzsanna.

Zsuzsanna este specializata in consolidarea de brand si imagine, comunicare si management de criza, responsabilitate sociala corporativa si comunicare cu dealer-ii. Printre conturile cheie pentru care a oferit consultanta in Budapesta se numara Holcim, Atel Energy, easyJet, pe care il coordoneaza la nivel regional in noua tari, Visa, IKEA, Electrolux, Goodyear/ Dunlop, Panasonic, Oki, CA, BAT, Gripen, Turner si Eastern Sugar.

Absolventa a sectiei germana - engleza de comunicare internationala a Colegiului de Comert Exterior din Budapesta, Zsuzsanna urmeaza cursurile post-universitare de stiinte politice si economice din cadrul Universitatii de stiinte Economice "Corvinus" din Budapesta. Este vorbitoare de maghiara, engleza si germana, iar in prezent studiaza romana. La consolidarea echipei Mmd contribuie si cei doi noi consultanti senior, Irinel Constantinescu si Ruxandra Bitu, care s-au alaturat echipelor de IT, respectiv consumer.Activitatea echipei IT este coordonata de catre Irinel Constantinescu. Ea are o bogata experienta de consultanta in domeniul tehnologiei si telecomunicatiilor si si-a inceput cariera in jurnalism, activând sase ani in cadrul Societatii Nationale de Radiodifuziune. Ulterior, a lucrat pentru Orange România si pentru biroul din Bucuresti al V+O Communication. in prezent, se ocupa de campaniile de comunicare ale clientilor Mmd din domeniul tehnologiei informatiei, printre care se numara Intel, Lenovo si Samsung, la care se adauga conturi precum ING Bank România, CENTURY 21 România si easyJet. Irinel vorbeste fluent engleza si franceza, iar in prezent invata limba italiana.

Ruxandra Bitu este liderul echipei broadcast consumer si ofera consultanta pentru Discovery Channel, Turner Broadcasting, BBC Prime si Heineken România. Ruxandra si-a inceput cariera tot in domeniul jurnalistic si a lucrat pentru Televiziunea Româna si Prima TV, inainte de a se alatura agentiei locale 2activePR.

"Clientii nostri apreciaza faptul ca avem o echipa bine formata, care are acces la expertiza internationala prin relatia noastra cu Huntsworth, unul dintre jucatorii cheie in domeniul comunicarii la nivel global. Suntem foarte incântati sa le spunem bun-venit noilor membri ai echipei si avem convingerea ca vor avea contributii importante la imbogatirea experientei noastre in România", a declarat Ana Dodea, Deputy Country Manager al Mmd România.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
smashing top seo
dGJc5H I really enjoy the article.Really looking forward to read more. Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar