transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-12-2007

Mmd Romania a castigat premiul Cea mai buna campanie din Europa de Sud-Est

Mmd Romania a castigat premiul Cea mai buna campanie din Europa de Sud-Est

Agentia de comunicare Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants, unul dintre liderii în domeniul consultanţei în comunicare din România, a câştigat premiul Best Campaign in South-East Europe în cadrul primei ediţii a European Excellence Awards pentru campania de PR a ING Fond de Pensii în România.

Mai mult de 600 de campanii au intrat în competiţie pentru Gala European Excellence Awards care a avut loc pe 13 decembrie la Berlin şi a reunit cele mai bune creaţii europene din domeniul comunicării. Câştigătorii au fost desemnaţi de către un juriu format din specialişti în comunicare, pe baza următoarelor criterii: inovaţie, creativitate, eficienţă din punctul de vedere al costurilor şi rezultate.

Ian Herbison, Director Regional Mmd pentru Europa Centrală, a declarat: "Suntem foarte onoraţi să primim acest trofeu. Este extraordinar pentru noi şi ING să fim recunoscuţi la nivel european. Având aproape un deceniu de experienţă în consultanţa de comunicare acordată unor companii de top internaţionale şi locale din România, considerăm că acest premiu este o recunoaştere în plus a faptului că abordarea noastră – care combină experienţa globală în domeniul consultanţei cu o echipă locală de primă clasă pe fiecare dintre pieţele noastre – rămâne cea mai potrivită modalitate de a susţine companiile în demersul lor de comunicare corporativă cu factorii implicaţi şi de integrare a afacerilor pe care le derulează în România în peisajul politic şi legislativ aflat într-o continuă şi rapidă schimbare".

Campania intensivă elaborată şi implementată de echipa Mmd România a fost lansată pe 1 martie şi va continua până în ianuarie 2008. Rezultatele preliminare arată că ING Fond de pensii a devenit lider detaşat atât din punctul de vedere al acoperirii în presă cât şi în ceea ce priveşte numărul de contracte semnate – mai mult de 1200 de articole despre pensiile private oferite de ING au fost deja publicate şi aproximativ 15.000 de noi clienţi optează zilnic pentru o pensie privată ING.

Numărul de contracte a depăşit 972.000 din totalul de piaţă estimat la trei milioane de contribuabili.

Membrii echipei Mmd România care au elaborat şi au implementat campania de comunicare ING Fond de Pensii sunt: Gabriela Chiorean, Account Manager, Carmen Staicu, Senior Account Executive and Alina Chicoş, Account Executive.

Recent anul acesta, Mmd a primit titlul "Best global public relations agency of the year", în cadrul celei de-a patra ediţii a galei anuale International Business Awards, singurul forum internaţional prin care se acordă premii de recunoaştere a excelenţei în toate domeniile de afaceri.

Printre clienţii actuali ai Mmd se numără Visa Europe, ING Life Insurance România, Porsche Bank, Intel, Lenovo, La Caixa, GED, Philips, CENTURY 21 România, Tenaris, General Electric, GE Energy, easyJet, Discovery Channel, Turner Broadcasting, BBC Prime, Mars, Starbucks şi Heineken România.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
I6B1F0 Im grateful for the blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar