transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-03-2008

Neoset a ales Spin Communications pentru consultanta in comunicare

Neoset a ales Spin Communications pentru consultanta in comunicare

Neoset a ales agentia de relatii publice Spin Communications pentru consultanta in comunicare. "Ca sa aduci un suflu nou in business intotdeauna este o idee buna sa mai ceri o parere. Am ales Spin Communications pentru ca au venit cu propuneri originale si pentru ca au o maniera profesionista de a trata lucrurile. Sunt sigur ca va fi un partener de nadejde in numeroasele proiecte pe care le avem in plan pentru acest an", a precizat Dimitris Zivopoulos, International Business Director Neoset.

Spin Communications se va ocupa de gestionarea comunicarii corporate, dar si de brand pentru producatorul de mobila. E vorba de planificarea strategica a planului de comunicare 2008, reputation management, gestionarea posibilelor situatii de criza, propunerea de proiecte de responsabilitate sociala, management de evenimente, media relations.

"Neoset este un cont ofertant, care te inspira imediat. Cred ca ideile creative, destinate unui public bine selectat, la momentul potrivit, pot aduce multe beneficii producatorului de mobila cu cea mai mare vechime de pe piata romaneasca. Ne bucuram ca ni s-a acordat incredere si suntem convinsi ca vom duce la bun sfarsit multe proiecte interesante impreuna", a declarat Ruxandra Florea, Country Manager Spin Communications.Neoset este un producator de mobilier modular care isi distribuie produsele in mai mult de 10 tari (printre care Romania, Grecia, Bulgaria, Canada, Etiopia, Ecuador, Iordania, Liban si Israel). Prima fabrica Neoset a fost deschisa in 1980 si a inregistrat inca de la inceput un mare succes. In Romania, Neoset a intrat pe piata in anul 1991 cu primul magazin, iar prima fabrica Neoset din Romania s-a deschis in anul 1999. In momentul de fata, Neoset ofera servicii de consultanta pre si post vanzare, asigurate de designeri profesionisti.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
wOYtJE Thanks-a-mundo for the article.Really thank you! Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar