transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-05-2007

Ogilvy Public Relations - consultanta pentru casa de avocatura RTPR

Ogilvy Public Relations - consultanta pentru casa de avocatura RTPR

Societatea de avocati RTPR (Radu Taracila Padurari Retevoescu) a selectat Ogilvy Public Relations sa dezvolte strategia de comunicare si relatii publice, precum si identitatea corporate a societatii, în urma unui pitch organizat în luna aprilie a acestui an, se arata intr-un comunicat transmis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Mentionata în The European Legal 500 ca "o firma flexibila, eficienta, cu o mare capacitate de munca, formata dintr-o echipa solida de profesionisti tineri, dar cu un record impresionant de privatizari si M&A (fuziuni si achizitii)", RTPR este una dintre societatile de avocatura de business din România cu cea mai rapida crestere. Înfiintata în 2004, RTPR a reusit sa atinga o cifra anuala de afaceri de 2,5 milioane Euro în numai trei ani de la înfiintare, cresterea fata de anul precedent fiind de 75%, cu mult peste nivelul pietei.

"In primii ani ne-am concentrat în primul rând pe dezvoltarea activitatii si a echipei RTPR. Am considerat întotdeauna ca pentru orice prestator de servicii, calitatea echipei este foarte importanta. Experienta, implicarea si în mod cert, profesionalismul, au determinat încrederea clientilor, care au recomandat mai departe serviciile noastre. Ceea ce ne dorim este sa continuam sa construim reputatia RTPR în România, unde este în prezent atât de multa nevoie de servicii de calitate", spune Alexandru Retevoescu, avocat asociat RTPR.

"PR-ul are o pondere imensa în businessul de servicii, de pâna la 70%. Cu toate acestea, foarte putine companii care ofera servicii în România au o strategie de relatii publice, iar prin relatii publice nu întelegem numai media relations.

Faptul ca RTPR a sesizat aceasta nevoie, pe fondul cresterii foarte rapide a businessului lor, dar si a pietei, demonstreaza ca vorbim de una dintre cele mai dinamice firme de consultanta juridica din România, cu care suntem onorati sa colaboram", spune Alina Stanciu, Business Director Ogilvy Public Relations.

RTPR este o firma de avocatura specializata în consultanta juridica în domeniile: fuziuni si achizitii, drept societar, finantari si imobiliare. Partenerii RTPR - Dragos Radu, Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici - sunt cunoscuti pe piata româneasca de profil, fiind implicati în unele din cele mai complexe tranzactii din România, începând cu 1998. Portofoliul de clienti RTPR include banci internationale si locale, precum si companii multinationale si fonduri de investitii.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
take a look at it!
wwVWgT Very good blog post.Much thanks again. Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar