transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-01-2008

Realitatea TV, The Money Channel si Romantica au un nou departament de PR

Realitatea TV, The Money Channel si Romantica au un nou departament de PR

Noul departament de relatii publice dedicat posturilor de televiziune Realitatea TV, The Money Channel si Romantica a devenit functional. Noua echipa cuprinde, pentru inceput, trei membri si este coordonata de Lavinia Rindasu, din pozitia de PR Manager.
Inainte de a se alatura echipei Realitatea TV, Lavinia Rindasu a detinut functia de PR Officer al grupului Leo Burnett pentru aproape doi ani. In noua sa calitate, Lavinia va lucra alaturi de Vlad Nichita – PR Executive, Elena Prodan – PR Executive si Bogdan Gheorghe – PR Executive. Activitatea noului departament de PR va urmari o comunicare intensa si specializata pentru fiecare din cele trei posturi de televiziune ale Grupului Realitatea. Catavencu.

"Este o onoare sa lucrez cu echipa Realitatea TV. Si spun asta fara a exagera catusi de putin. M-am alaturat unor profesionisti care realizeaza lucruri spectaculoase, lucruri ce merita comunicate mai departe si ma bucur ca mi-a revenit mie aceasta sarcina. Ca urmare, si efortul noastru va fi pe masura – vom urmari sa dam ecou proiectelor realizate de cele trei posturi de televiziune si, deopotriva, sa punem bazele unei comunicari proactive", a declarat Lavinia Rindasu.Infiintarea departamentului de PR nu este o initiativa singulara. Aceasta face parte dintr-un amplu proces de remodelare si perfectionare a structurilor posturilor Realitatea TV, The Money Channel si Romantica. Ovidiu Caprita, Director de Marketing al Diviziei TV din cadrul Grupului Realitatea-Catavencu, explica: "Dorim sa crestem forta si eficienta Departamentului de Marketing al Diviziei TV. Iar noua echipa de PR isi asuma o sarcina dificila: aceea de a imbunatati o imagine care oricum este una buna. Eu sunt convins ca vor reusi".

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
take a look at it!
5vG27i Enjoyed every bit of your blog article. Really Great.
Darrence
I love reading these atricles because they're short but informative.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar