transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-06-2007

Romanian PR Award 2007 - incep inscrierile pentru editia cu numarul 5

Romanian PR Award 2007 - incep inscrierile pentru editia cu numarul 5

Intre 5-8 noiembrie 2007, la Opera Nationala Bucuresti se desfasoara principalele evenimente din seria Romanian PR Week. Pe data de 5 noiembrie are loc Gala Excelentei în Relatii Publice, cu prilejul careia sunt premiate cele mai reusite campanii înscrise în concursul PR Award. Celelalte zile vor fi dedicate dezbaterilor din congres, training si studentilor participanti la sectiunea Junior Award.

PR Award este o competitie deschisa tuturor celor care comunica public. Persoane fizice si juridice, companii, organizatii non-guvernamentale, agentii de PR si studenti îsi pot înscrie campaniile la editia din 2007 a PR Award pâna pe data de 12 septembrie. Se poate participa cu unul sau mai multe proiecte în sectiunile: Campanii non-comerciale, Campanii comerciale, Junior Award, spun organizatorii, citati de ziarul financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

Junior Award, sectiunea rezervata studentilor, continua un proiect devenit traditie la Romanian PR Award, încurajând profesionalismul în comunicare în rândul celor care doresc sa profeseze în acest domeniu. Pentru studenti, înscrierea se face gratuit si consta în conceperea unui campanii de PR, de maximum 1000 de cuvinte, în limbile româna si engleza.

"Mai multa performanta în PR", promit organizatorii.

Noul mesaj al PR Award este sustinut de o noua platforma de comunicare, web-site-ul www.praward.ro si newsletter-ul PR Award. Acestea se propun drept o sursa profesionista în domeniul comunicarii de afaceri, oferind articole de informatie si analiza, comentarii si interviuri ale unor autori români si straini consacrati în lumea PR-ului.

Juriul international, alcatuit din specialisti recunoscuti din domeniul comunicarii, profesionisti de PR, membri ai unor asociatii de specialitate, profesori universitari, jurnalisti, evalueaza proiectele înscrise în concurs conform unor criteriilor impuse de institutii internationale de PR: Oportunitatea campaniei, Cercetarea, Planificarea, Executia, Evaluarea si Creativitatea.

Anul acesta, evenimentul se bucura de sprijinul unor institutii importante din domeniul PR: Institute for PR (SUA), Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), Asociatia Româna a Profesionistilor în Relatii Publice (ARRP).

Saptamana PR-ului Românesc este sustinuta de Vodafone Romania, sponsor principal, de sponsorii Microsoft, InBev Romania, EON Moldova, Quadrant Amroq Beverages SA, Media Image, Grafica & Tipar, Achelis & Partner.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar