transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-03-2008

Saatchi & Saatchi PR - noua agentie de relatii publice a Gaz de France

Saatchi & Saatchi PR - noua agentie de relatii publice a Gaz de France Saatchi&Saatchi PR a fost desemnata agentia de relatii publice a Gaz de France, in urma castigarii pitch-ului organizat la sfarsitul anului trecut, la care au mai participat Ogilvy PR si DC Communication. Agentia de PR va dezvolta si implementa strategia de relatii publice, respectiv comunicare corporate (media relations, comunicare in situatii de criza ), organizare de evenimente si programe de Corporate Social Responsibility.

"Ne-am propus pentru anul acesta sa ne concentram pe activitatea de new business si, iata, intampinam cu bucurie primele realizari. Gaz de France vine sa ne imbogateasca expertiza de comunicare pe domeniul energetic, printre clientii agentiei numarandu-se anterior si CEZ, un alt jucator cheie pe piata europeana de energie electrica", a declarat Larisa Petrini, Director Saatchi&Saatchi PR.

Gaz de France, societate integrata de utilitati in domeniul energetic, este al treilea operator ca marime din Franta din sectorul serviciilor si cel de-al doilea ca marime din Italia. Grupul produce, transporta, distribuie si comercializeaza gazul natural, electricitate si servicii pentru clientii sai.

Saatchi&Saatchi este unul dintre cele mai mari grupuri de companii din piata de publicitate din Romania, oferind servicii full-service prin departamentele sau companiile componente. Printre clientii importanti ai Saatchi&Saatchi PR se numara: Procter&Gamble, AIG, SPAR, Sabon, BUNGE (Floriol, Unisol, Muntenia), Liebrecht & Wood, United Way.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar