transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-03-2008

Sonae Sierra si Ogilvy Public Relations - parteneri de comunicare

Sonae Sierra si Ogilvy Public Relations - parteneri de comunicare Sonae Sierra, specialistul international in dezvoltarea si managementul centrelor comerciale, a ales agentia Ogilvy Public Relations pentru coordonarea comunicarii corporate si a comunicarii proiectelor sale in Romania, in cadrul unui parteneriat de lunga durata. Colaborarea intre cele doua companii a inceput in luna februarie 2008, in urma castigarii pitch-ului de catre Ogilvy Public Relations.

Intrat de curand in Romania, Sonae Sierra isi propune ca in urmatorii ani sa obtina o pozitie de lider pe piata operatorilor de centre comerciale din Romania, avand deja o experienta vasta la nivel international. "Este o provocare extraordinara sa fim alesi partenerul unei companii care are importante obiective de business si de comunicare pentru piata romaneasca. Desi este o piata extrem de competitiva, pentru prima data am intalnit un dezvoltator care sa aiba o strategie de business atat de bine integrata. Doar un exemplu, Sonae Sierra considera - ca si noi - ca atitudinea de responsabilitate corporate trebuie sa faca parte din strategia de business a companiei, nu din cea de comunicare", a afirmat Alina Stanciu, Business Director Ogilvy Public Relations.

"In toate proiectele noastre suntem interesati sa incheiem colaborari pe termen lung, parteneriatul fiind un element care sta la baza filosofiei noastre de business. A fost si cazul alegerii Ogilvy Public Relations, in care am vazut un partener de comunicare de durata. Motivul principal al alegerii agentiei de comunicare ramane, insa, intelegerea profunda a valorilor companiei noastre si a pasiunii Sonae Sierra pentru inovatie", a declarat Vidal Tiago Mesquita, Corporate Communications Manager Sonae Sierra.


Serviciile furnizate de Ogilvy Public Relations companiei Sonae Sierra includ strategie si consultanta de comunicare corporate si de comunicare a proiectelor companiei in Romania, printre care comunicarea cu presa din Romania, comunicare B2B, coordonarea programelor de corporate responsability, gestionarea situatiilor de criza, precum si implementarea acestor programe.

Sonae Sierra este companie specializata in dezvoltarea si managementul centrelor de shopping, care si-a dobandit reputatia prin dezvoltarea unor proiecte inovative, castigand cele mai multe premii de recunoastere internationala in acest sector. La nivel international, Sonae Sierra detine 47 de centre comerciale in Portugalia, Brazilia, Italia, Germania, Grecia si Romania. In tara noastra, Sonae Sierra a patruns prin achizitionarea mall-ului River Plaza din Ramnicu Valcea si are deja in lucru doua proiecte importante in orasele Ploiesti si Craiova. Constructia centrului comercial din Ploiesti va incepe in acest an si va avea o suprafata totala inchiriabila de peste 64.000 metri patrati.

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este singura agentie de relatii publice si comunicare din Romania - susbsidiara a unei companii internationale cu renume in domeniul relatiilor publice, care are peste 60 de birouri in America de Nord, Europa, Africa, Asia si Australia. La nivel mondial, reteaua Ogilvy Public Relations Worldwide apartine grupului WPP. In Romania, agentia Ogilvy Public Relations face parte din grupul Ogilvy si ofera servicii specializate de corporate communication si consumer marketing, avand o echipa de consultanti cu experienta larga in relatii publice. Portofoliul sau cuprinde marci si companii precum Petrom, ING Bank Romania, LG Electronics, RTPR, Colgate-Palmolive, Diageo, Hilti, Friesland, Canah, WWF.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
smashing top seo
3K7qEi This is one awesome article.Really thank you! Really Great.
Dotty
Always a good job right here. Keep rolling on trhugoh.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar