transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-04-2008

The Practice a devenit agentia de PR a Immo Industry Group

The Practice a devenit agentia de PR a Immo Industry Group Agentia de relatii publice The Practice - part of Publicis Consultants | Worldwide a devenit agentia de PR pentru Romania a Immo Industry Group (IIG), lider pan-european in dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale personalizate. Selectia agentiei s-a facut printr-o licitatie organizata de IIG la care au participat mai multe agentii de PR.

IIG si-a construit o reputatie solida de lider pan-european in dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale inteligente, personalizate in functie de nevoile si cerintele clientilor, fie ca este vorba despre proiecte de sine statatoare, sau de proiecte realizate in parcuri industriale. IIG ofera consultanta in ceea ce priveste optimizarea procesului logistic si industrial si se ocupa de managementul cladirilor pe care le dezvolta.

IIG intregeste portofoliul de real estate al agentiei The Practice, care desfasoara in acest moment activitati de relatii publice pentru clienti din toate zonele domeniului imobiliar: comercial si birouri - Plaza Centers (unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de centre comerciale si de divertisment din Europa Centrala si de Est) si rezidential - Westhouse Group (dezvoltator al unor importante proiecte rezidentiale in Bucuresti, Constanta si alte mari orase din tara).

"Avem expertiza si experienta necesara in oferirea de consultanta de relatii publice in domeniul real estate, de aceea ne-am anuntat, inca de la inceputul anului, intentia de a ne concentra pe marirea portofoliului de clienti din acest domeniu. Am reusit in scurt timp sa ne intregim portofoliul de clienti, adaugand componenta de real-estate industrial prin IIG, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din domeniu din Europa", a declarat Gabriela Lungu, managing partner The Practice.

Echipa de consultanti care asigura managementul contului Immo Industry Group este formata din Marta Togan - Consultant si Ruxandra Vasilescu - PR Executive.

Agentia The Practice - part of Publicis Consultants | Worldwide este o companie de consultanta in relatii publice axata puternic pe strategie si creativitate, dedicata construirii si protejarii celor mai de succes branduri din Romania, fie ele locale sau internationale.
The Practice lucreaza cu clientii sai in baza unor parteneriate pe termen lung, in viziunea specialistilor companiei acesta fiind modul de lucru cel mai eficient cu o agentie de relatii publice. Pe plan local, agentia este parte din Leo Burnett Group, unul dintre cele mai importante si mai apreciate grupuri de comunicare din Romania. Agentia este totodata partenerul exclusiv in Romania al Publicis Consultants | Worldwide, reteaua internationala de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Group.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar