transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-07-2007

The Practice are un nou PR Consultant, Valeriu Ispir

The Practice are un nou PR Consultant, Valeriu Ispir

Noul consultant al companiei de relatii publice The Practice in cadrul echipei dedicate clientilor este Valeriu Ispir, informeaza un comunicat remis ziarului finanicar electronic www.SMARTfinancial.ro. Valeriu Ispir (24 ani) vine cu o experienta de aproximativ patru ani in domeniul relatiilor publice, ocupand anterior pozitia de Senior Account Executive in cadrul unei alte agentii locale importante.

"Valeriu a administrat de-a lungul activitatii sale conturi precum: Zentiva, Wizz Air, Mazda sau Bank Leumi Romania, iar experienta sa profesionalã include oferirea de consultantã atat pentru administrarea comunicãrii de companie (corporate communications), cat si pentru proiecte de comunicare de brand (marketing support). Printre cele mai importante proiecte in care a fost implicat se numãrã: re-branding-ul Sicomed si Zentiva, comunicarea preluãrii Sicomed de cãtre Zentiva sau lansarea companiilor Wizz Air si Bank Leumi pe piata din Romania", spun oficialii The Practice.

"Tinand cont de faptul cã vin din cadrul unei agentii independente, sunt foarte curios sã simt experienta de lucru pe care o oferã o agentie care face parte dintr-un grup mare de comunicare. Ce pot sã spun in momentul de fatã este cã mã simt foarte bine cu cei peste 200 de colegi", a spus Valeriu Ispir.

In prezent, The Practice are o echipa formata din 10 specialisti in relatii publice si oferã consultanta strategica de PR pentru clienti precum: MOL Petroleum Products, Carpatcement Holding, SAP Romania, GE Money/Domenia Credit - Motoractive Leasing - Estima Finance, Brailact/Brenac sau Abbott/ReductoStart. Agentia este membru al Clubului Companiilor de Relatii Publice, care reuneste in prezent 10 dintre cele mai importante agentii specializate de PR din tara noastra.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
TJ6jNx Thank you for your blog post.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar