transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-11-2007

The Practice sarbatoreste un an cu un vernisaj inedit

The Practice sarbatoreste un an cu un vernisaj inedit Grupul de comunicare Leo Burnett gazduieste expozitia celor mai noi colectii ale artistului Aurel TAR, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. Vernisajul a fost prilejuit de aniversarea unui an de la infiintarea agentiei de relatii publice The Practice - parte a grupului Leo Burnett.

Colectiile "Doitsch" si "ROU" transmit mesajul artistic din spatele unei structuri matrix stilizate, inspirata de giganticele ecrane publicitare urbane. Leo Burnett, simbol al industriei care a inspirat artistul, gazduieste vernisajul celor doua colectii sustinându-l astfel pe Aurel TAR in initiativa sa de a expune intr-un spatiu neconventional, in linie cu specificul lucrarilor.

Conceptul primei colectii se bazeaza, pentru fiecare dintre cele 10 tablouri, pe alaturarea a doua elemente: animale, opere de arta sau obiecte. Lucrarile sunt monocrome si inviorate de câte o pata de culoare galbena sau portocalie. Asemanarea cromatica a acestora cu steagul Germaniei si prezenta celor doua elemente compozitionale ale fiecarui tablou au condus la nasterea denumirii eseului vizual "Doitsch" – prin alaturarea românescului "doi" si cuvantului "deutsch".

Colectia "ROU" pare, la prima vedere, o varianta a scrierii codului de tara al României. Acesta este chiar punctul de plecare al lucrarilor, insa laitmotivul seriei de lucrari "ROU" este celebra palarie neagra in forma de "OU", purtata de catre ciobanii si taranii simpli din zona etnografica de origine a artistului: Marginimea Sibiului.
Aurel TÂR a "exportat" simbolul zonei sale intr-o atitudine personala – a adus in spatiul compozitional palaria “OU” creând diferite situatii fictive in care ar putea aparea imaginea ei ovala: jucatori de rugby care, in loc de balonul oval isi disputa energic o "palarie OU" sau prezenta stranie a acesteia la bordul unei masini de formula 1 in locul celebrei casti de pilot.

"Poate ma veti intreba de ce am ales sa pictez o diversitate de subiecte in cadrul aceluiasi proiect. Sau cum motivez alaturarea unei imagini antice la o imagine clasica, detalii supradimensionate a unor obiecte de uz casnic alaturi de apetisante cizme de dama calare pe un motor, secvente de grafitti alaturi de parafrazarea unor opere de arta consacrate in istoria artelor, si nu in ultimul rând, aparitia in tablouri, mai mult sau mai putin ironica a unor stechere pictate… Electricitate, plic mail, corespondenta de dimineata, internet, masina, aeroport, girafe, Kenya, Korea, prietenii germani, clienti, Liechtenstein & Ingres, librarie, Louvre, trei gratii, Montpellier, graffiti, personaj cu plasa, Meduza Ulpiana, salon auto, cizme frumoase, palaria OU, motocicleta, formula 1, rugby, sport, TV, radio, Rolling Stones, pericol de explozie, cutter… Am vazut in toate acestea ritmul unei zile, a unei luni, a unui an sau a mai multor ani – un alternativ continuu", a declarat Aurel TÂR.

Expozitia va dura pâna la inceputul lunii decembrie, iar lucrarile vor putea fi admirate pe culoarele sediului Leo Burnett de catre angajatii, partenerii si clientii agentiei..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jaydee
This site is like a clsasorom, except I don't hate it. lol
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar