transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-11-2007

URBB sarbatoreste Ziua portilor deschise

URBB sarbatoreste Ziua portilor deschise

Pentru a marca zece ani ai companiei pe piata din Romania, URBB va deschide pe 1 decembrie portile fabricii Tuborg, relateaza Magazinul Progresiv. Cei interesati de detaliile procesului de productie pot vizita fabrica in intervalul orar 9,00- 16.00. Compania a pus la dispozitia vizitatorilor autocare speciale care vor pleca la intervale de 20 minute din: Piata Unirii – statia Expresului 783, Complex Regie – statia de metrou Grozavesti, Piata Sudului – Big Berceni.

Cu acelasi prilej, compania a anuntat si lansarea Biroului de Presa Tuborg Romania (http://tuborg.pressroom.ro), creat pentru a facilita accesul la informatiile companiei. Site-ul contine comunicatele de presa emise de URBB, fotografii, biografiile managerilor, informatii de background despre URBB si branduri. Vizitatorii site-ului au, de asemenea, posibilitatea de abonare la o alerta prin e-mail si la o arhiva a aparitiilor in presa.

Constructia fabricii Tuborg, singura unitate de productie din Romania a companiei, care s-a desfasurat pe parcusul a 13 luni, este inceputul planului investitional pe care URBB si l-a propus pe termen lung.

Investitia totala URBB pe piata din Romania se ridica in prezent la 126 milioane USD.

Pana la sfarsitul anului in curs, potrivit comunicatului de presa furnizat de companie, vor fi finalizate lucrarile de dublare a capacitatii de productie a fabricii incepute in 2006.

Alaturi de investitiile in capacitatile de productie, atentia companiei este orientata si catre masurile de protectia mediului. In 2006, suma investita in aceasta directie – reprezentand investitia totala intr-o instalatie care recupereaza dioxidul de carbon rezultat din procesul de productie a berii – a depasit 900.000 USD, iar ambalajele materiilor prime si materialelor folosite in procesul de productie sunt valorificate si reciclate in prezent in proportie de 95%.

In cei zece ani de prezenta in Romania, compania URBB a evoluat de la an la an, ajungand ca in 2007 sa detina in portofoliu 10 branduri, comparativ cu 1997 cand detinea un singur brand. De asemenea, volumul vanzarilor a crescut de 8 ori fata de anul 1997, iar cota de piata de 5 ori. Numarul angajatilor fabricii Tuborg a crescut in cei zece ani de 5 ori, iar capacitatea de productie de 4 ori. In prezent, o flota de 5 ori mai mare decat in urma cu zece ani transporta brandurile URBB catre iubitorii de bere de calitate din toata tara.

 

Articol bazat pe un material furnizat de revista Magazinul Progresiv.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
Pyl9sf Hey, thanks for the article post.Thanks Again. Cool.
Brandilyn
Super inrfoamtive writing; keep it up.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar