transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2007

Pachete noi de programe oferite de Dolce, din 10 septembrie

Pachete noi de programe oferite de Dolce, din 10 septembrie

Incepand cu 10 septembrie 2007, Dolce propune o noua oferta - noi programe si doua noi pachete TV si o luna gratuita pentru Maxpak, oferita noilor abonati. Abonamentul lunar pentru pachetul de baza Variety Special este de 1,95 Euro, fara TVA, in primul an de contract, pentru clientii Romtelecom. La cererea clientilor, celor 45 de programe incluse in pachetul de baza al serviciului Dolce, Variety, li s-au adaugat gratuit canalele Taraf si Etno.

 

Clientii Dolce isi pot adauga pe lista de optiuni Kids Pack, pachet dedicat in exclusivitate copiilor, la pretul de 1 Euro/luna (fara TVA). Pachetul include 4 canale, dintre care, doua in premiera in Romania: Baby TV si KidsCo, celelalte doua – Jetix si Nickelodeon.

Fiecare dintre programele dedicate copiilor se adreseaza unui segment diferit de varsta, de la 1 an pana la 12 ani. Clientii care se aboneaza la Kids Pack in perioada 10 septembrie 2007 - 15 ianuarie 2008 au abonament gratuit in prima luna de utilizare.

Al doilea nou pachet introdus in oferta Dolce este Hungarian Pack, care este oferit pentru suma de 0,8 Euro/ luna (fara TVA).

Pachetul tematic include 5 canale maghiare: MTV1, MTV2, RTL Klub, Film+ si Duna TV.

Cei care se aboneaza la acest pachet incepand din 10 septembrie nu platesc abonamentul pana la data de 29 februarie 2008. In afara celor doua noi pachete tematice, clientii pot opta in continuare pentru cele 7 deja existente in oferta, ale caror preturi incep de la 1,4 Euro/luna, fara TVA.

Clientii noi Dolce pot urmari gratuit, timp de 30 de zile, programele incluse in pachetul Maxpak: HBO, HBO Comedy, Cinemax si Cinemax 2. Toti cei care doresc sa benefieze de Maxpak dupa cele 30 de zile de gratuitate, pot comanda acest pachet la tariful de 3,9 Euro/ luna (fara TVA).

Clientii Romtelecom care se aboneaza la Dolce in perioada 10 septembrie 2007 – 15 ianuarie 2008 platesc 1,95 Euro/ luna (fara TVA) pe parcursul unui an intreg pentru pachetul de baza Variety Special, in cazul contractelor incheiate pe 2 ani. Incepand cu cel de-al doilea an tariful este de 3,9 Euro/ luna (fara TVA).

 

Clientii Romtelecom primesc kitul de instalare in custodie, cu chirie zero, au instalarea gratuita si, in cazul incheierii contractului pe 2 ani, nu platesc taxa de activare serviciului. La jumatatea anului 2007, serviciul de televiziune digitala al Romtelecom avea peste 230 000 de clienti.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
More hints
heA83x Looking forward to reading more. Great post.Much thanks again. Great.
crork seo
elyoxE I value the article.Much thanks again. Really Great.
crorkservice
Eo6JSO Major thanks for the article.Really looking forward to read more. Much obliged.
crorkservice
Oj4Yrt Thanks so much for the post.Thanks Again. Will read on...
barbu
de ce nu includeti si digi sport sau gsp tv cu campionatul mondial de fodbal
FARKAS SUSANA
vreau sa va intreb ca alte posturi in limba MAGHIARA MAI SUNT SAU NUMAI CELE 6 POSTURI AVETI?MULTUMESC
paula
am recever de la digi dar doresc sa schimb la dolce satelit see poate sa nu mai iau alt recever si apropo se vede in italia si aveti un site tare complicat nu am reusit intr-o ora ce preturi si ce liste de programe sunt la dolce satelit
ABAIETILOR GENA
CUM SA PROCEDEZ SA VAD SI CELELALTE PROGRAME DE DESENE???
dumitru ramon valentin
as dori sa mise activeze si mie programele pt adulti va multumesc
Lauriana
Buna ziua Vreau sa va anunt ca de vreo cateva zile programul baby tv este urmarit cam 90% in limba Germana si nu Engleza . DE CE? Am un baietel care urmareste acest program si care nu stie germana decat engleza si este foarte suparat ca acum nu mai intelege aceste desene . Va rog sa reglati acest program care probabil a ramas setat pe Germana Va multumesc
Lauriana
Buna ziua Vreau sa va anunt ca de vreo cateva zile programul baby tv este urmarit cam 90% in limba Germana si nu Engleza . DE CE? Am un baietel care urmareste acest program si care nu stie germana decat engleza si este foarte suparat ca acum nu mai intelege aceste desene . Va rog sa reglati acest program care probabil a ramas setat pe Germana Va multumesc
ana
as dorii programul babytv,kidsco,jetix,nickeldo ce trebuie sa fac ca sa-l instalez
clau_20064u
vreau sa stiu ce programe contine fiecare pachet al televiziunii dolce si la ce pret il pot activa am abonament pe 2 ani si l-am activat prin luna mai 2008
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar