transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2009

Business Media Group: editii digitale pentru cele trei titluri de business

Business Media Group: editii digitale pentru cele trei titluri de business Business Media Group a decis înlocuirea temporara a editiilor de print ale revistelor BusinessWeek, Business Review si Biz cu editii digitale ale celor trei titluri, disponibile online pe site-urile publicatiilor, începând cu 16 februarie 2009.

"Pentru a depasi perioada de criza cu care se confrunta piata româneasca de print, am ales sa reducem cheltuielile, dar sa mentinem portofoliul actual de publicatii cât si echipele redactionale, pastrând intacta calitatea continutului editorial. Prin aceasta masura preventiva, dorim sa trecem cu succes peste situatia în care se afla toti clientii de media, limitati de noile bugete", a declarat Bill Avery, Publisher Business Media Group.

Trecerea revistelor din format tiparit în format digital este o decizie pro-activa, menita sa reduca potentialele efecte negative ale climatului din piata de media. Nu se urmareste transformarea publicatiilor în site-uri, întrucât revistele îsi vor pastra formatul, periodicitatea si calitatea continutului, schimbarea realizându-se doar la nivelul suportului pe care este livrata informatia. Revistele vor reveni în formatul print, pastrând si editia digitala, în momentul în care piata de media va reveni la normalitate.

Datorita disponibilitatii online, continutul editorial al Biz, BusinessWeek si Business Review va fi accesat de catre un numar mai mare de cititori decât cel din varianta print, iar abonatii vor avea posibilitatea de a downloada revistele în întregime.

În plus fata de lansarea editiilor digitale, cele trei publicatii de business au început sa îsi dezvolte prezenta online prin generarea unor comunitati în cadrul retelelor sociale Facebook, Linkedin si Twitter menite sa creasca gradul de interactivitate cu cititorii.

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media, fondat în 1995 care editeaza saptamânalul în limba engleza Business Review, revista de afaceri Biz si BusinessWeek Romania – licenta celei mai citite reviste de afaceri din lume.
Pe langa acestea, Business Media Group este organizatorul unora dintre cele mai importante evenimente B2B din Romania, prin Divizia de Evenimente: Zilele Biz, BizForum, Business Review Forum, BizAcademy.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Karinthia
Thanks for introducing a little rationality into this deatbe.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar