transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-12-2008

Business Standard va lansa anuarul Economia in 2009

Business Standard va lansa anuarul Economia in 2009 Cotidianul de afaceri Business Standard va lansa pe 17 decembrie, în premiera pe piata media din România, anuarul "Economia în 2009".

Primul si singurul singurul studiu complet despre tendintele din Economia româneasca, anuarul Business Standard previzioneaza tendintele macroeconomice si sectoriale ale tarii pentru anul 2009, are 100 de pagini si este împartit în trei sectiuni: Administratie, Macroeconomie si Analiza Sectoriala.

Prima sectiune include previziunile legate de evolutia mediului politic în 2009 si se centreaza pe politicile publice si administrative anticipate spre a fi implementate de Guvern, în contextul crizei.

A doua sectiune este dedicata prognozelor macroeconomice ale anului 2009 având în vedere parametrii precum Produsul Intern Brut (PIB), inflatia, somajul, salariile, Investitiile Straine Directe (ISD), balanta si deficitul comercial. Lideri de opinie, analisti si specialisti din business întaresc aceste previziuni prin comentarii referitoare la evolutia indicatorilor în 2008 si la estimarile pentru anul urmator.

Cea de a treia sectiune a studiului previzioneaza, în baza datelor publice si a celor oferite de companii, evolutia a zece sectoare economice (Pietele financiare, Consultanta, Constructii & Real Estate, Industrie, Energie, Retail & FMCG, Agricultura & Industrie alimentara, IT&C, Servicii si Media), în functie de trei indicatori: ritm de crestere, evolutia marjelor de profit si evolutia salariilor. De asemenea, studiul dezvaluie oportunitatile si amenintarile la adresa economiei României în 2009 si previzioneaza evenimentele majore care vor marca mediul de business anul viitor.

"Cred ca este cel mai bun moment pentru lansarea pe piata a unui produs editorial de tipul Anuarului Business Standard "Economia in 2009". Spun asta, gândindu-ma la faptul ca am luat pulsul companiilor în luna noiembrie, începutul lunii decembrie, perioada în care acestea îsi fac, de regula, bugetele pentru anul urmator.
La fel de adevarat este, ca situatia s-a schimbat acum total fata de alti ani, unele companii preferând sa mai astepte si sa cuantifice mai exact cât de puternic vor fi afectate de criza economica globala, al carui prim val a lovit deja companiile locale.

"Economia în 2009" este expresia fidela a ceea ce simte, vede si crede acum mediul de business ca se va întâmpla anul viitor cu indicatorii esentiali - marje de profit, salarii, crestere sectoriala -, precum si ce tendinte vor modela principalele sectoare - de la banci, burse, imobiliare, energie, industrie pâna la agricultura, IT & C, media sau turism", spune Adrian Mirsanu, redactor sef Business Standard.

Astfel, din 17 decembrie, profesionistii si specialistii din mediul de afaceri românesc au la dispozitie singurul instrument veritabil de "business intelligence" din România, dar si un instrument ce poate fi utilizat în procesele de planificare strategica.

Redactorul sef Business Standard spune ca anuarul nu va trebui sa lipseasca în 2009 de pe biroul niciunui avocat, consultant, bancher, manager, expert sau specialist din companiile românesti si multinationale fiind singura sursa completa de informatii privind tendintele din Economia României. Totodata informatiile furnizate de anuar sunt utile si specialistilor camerelor de comert, ai ambasadelor si ai diferitelor organisme europene, precum si reprezentantilor administratiei publice centrale si locale.

Anuarul "Economia în 2009" are un tiraj de 15 000 de exemplare si, începând cu 17 decembrie, se poate cumpara de la punctele de difuzare a presei la numai 8.9 RON.

În perioada 16- 19 decembrie, concluziile anuarului Business Standard vor fi discutate, zilnic, în emisiunea "Economia în 2009", la The Money Channel. Emisiunea se difuzeaza de doua ori pe zi, la 10:45 si 17:15..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Coralee
I bow down humbly in the presence of such gartenses.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar