transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2009

Business Standard va lansa sectiunea Finante Personale

Business Standard va lansa sectiunea Finante Personale Pe 5 martie, Business Standard va lansa un nou produs editorial dedicat finantelor personale. Sectiunea "Finante Personale" isi propune sa devina prima sursa de informare pentru un management eficient al banilor in vremuri de criza. "Finante Personale" va aparea in fiecare joi, impreuna cu cotidianul de afaceri Business Standard.

Impredictibilitatea indicatorilor financiari si lipsa accesului la asistenta financiara profesionala fac tot mai dificila gestionarea eficienta a banilor. "Finante Personale" va incerca, alaturi de specialisti ai pietelor financiare, sa identifice cele mai potrivite instrumente de plasament in aceste vremuri tulburi.

In paginile acestei sectiuni, cititorii vor gasi saptamanal cele mai bune solutii si metode de plasare a banilor, de la prezentarea tipurilor de instrumente de economisire si investire, tehnici de urmarire a surselor de venit si cheltuieli, ponturi si recomandari, pana la reguli si principii menite sa-i ajute in protejarea economiilor si investitiilor.

Noul produs editorial analizeaza variantele de economisire si oportunitatile de investitii disponibile in piata, dar si directiile in care acestea evolueaza, oferind cititorilor informatii clare, pe care le pot folosi imediat in procesul decizional privind finantele personale. Vor fi prezentate oportunitati de investitie, trenduri regionale, dar si interviuri, studii de caz, analize si opinii ale unora dintre cei mai buni specialisti financiari din piata.

De asemenea, cititorii vor avea ocazia sa afle cum se contruieste un portofoliu in actualul context economic.
Ciprian Barsan, Radu Ciofu si Rares Sofariu, invitati constanti ai emisiunii Brokerul Zilei, la The Money Channel, au acceptat provocarea de a gestiona fiecare cate o treime dintr-un portofoliu total de 21.000 de euro.

In timp ce unul dintre brokeri va plasa banii pe Bursa de la Bucuresti, ceilalti doi vor ataca pietele externe de marfuri si pietele valutare. In fiecare numar, "Finante Personale" va urmari investitiile realizate de cei trei brokeri in saptamana anterioara si comentariile acestora cu privire la rezultatele inregistrate.

"Finante Personale" este un produs media integrat al carui continut editorial este declinat din print in televiziune. In fiecare vineri, incepand cu ora 17:30, televiziunea de business The Money Channel difuzeaza "Finante Personale", o emisiune ce ofera informatie despre plasamente, metode de economisire, asigurari, pensii si alte solutii pentru gestionarea corecta a finantelor personale. Emisiunea este moderata de Daniel Apostol.

"Finante Personale" este un produs editorial care va dedica continut constant plasamentelor si investitiilor personale. De ce "Finante personale"? Pentru ca studiile de piata au aratat ca economisirea, plasarea banilor si administrarea propriului buget reprezinta informatie de mare importanta pentru consumatorul de informatie economica. Business Standard si The Money Channel incearca astfel, alaturi de specialistii din pietele financiare, sa raspunda unei nevoi acute de "consultanta financiara profesionala", spune Dana Dobre, editor Business Standard si coordonator proiect.

In prima editie, cititorii "Finante Personale" vor afla cum a evoluat piata depozitelor la termen, care sunt cele mai bune criterii pentru construirea unui portofoliu de fonduri mutuale sau cum lovesc francii elvetieni bugetele polonezilor. Nicolae Danila, explica de ce atitudinea de "wait and see" se poate dovedi benefica, iar Toni Grecu ne povesteste cum s-a adaptat la noile conditii economice.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kaed
Hey hey hey, take a gaendr at what' you've done
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar