transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-02-2009

Final Guvernul Privat - un document lansat de Business Standard pe 25 februarie 2009

Final Guvernul Privat - un document lansat de Business Standard pe 25 februarie 2009

In editia din 25 februarie, cotidianul de afaceri Business Standard reuneşte, în premieră, reprezentanţii Executivului şi elita mediului de afaceri românesc, în cadrul unui eveniment prilejuit de lansarea documentului Final Guvernul Privat.

Iniţiat în septembrie 2008 de Business Standard, Guvernul Privat este cel mai amplu exerciţiu de consultare a mediului de afaceri românesc cu privire la priorităţile economice ale ţării.

 

Peste 150 de de top-manageri, consultanţi şi reprezentanţi ai societăţii civile şi-au adus contribuţia la proiect prin recomandări, soluţii şi măsuri anticriză menite să ajute România în depăşirea contextului economic actual.

 

Temele de discuţie au vizat domenii cu probleme a căror rezolvare poate genera un progres decisiv şi ireversibil pentru ţara noastră: Infrastructură, Educaţie-Piaţa Muncii, Sănătate, Mediu-Energie, Agricultură, Decalaj rural-urban, Fiscalitate, Cercetare - Dezvoltare, Administraţie publică şi Turism.

Scopul evenimentului este acela de a înmâna reprezentanţilor Guvernului setul de propuneri gândite de liderii comunităţii de afaceri din România pe parcursul a cinci luni de interviuri, întâlniri şi dezbateri. Un prim pas pentru un dialog necesar, evenimentul invită totodată mediul politic si privat să identifice împreună priorităţile strategice pentru economia românescă în această perioadă dificilă.

Cele mai bune zece soluţii vor fi prezentate în faţa audienţei şi a invitaţilor din Guvernul României şi vor servi ca punct de plecare a dezbaterilor moderate de Adrian Mîrşanu, redactor-şef Business Standard, şi Dan Suciu, realizator The Money Channel.

 

La masa dezbaterilor vor fi prezenţi Gheorghe Pogea, Ministrul Finaţelor Publice, Adriean Videanu, Ministrul Economiei, Florin Pogonaru, preşedinte AOAR, George Mucibabici, preşedinte Deloitte România şi Dan Schwartz, managing partner Scot & Company, reprezentant AmCham.

Documentul Final Guvernul Privat cu cele mai bune recomandări anticriză şi priorităţi pentru dezvoltarea României poate fi gasit, începând cu 25 februarie, pe www.guvernulprivat.ro."Faptul ca proiectul a pornit chiar în momentul în care primele semne ale crizei globale se vedeau şi în România a aratat ca viziunea Business Standard, aceea de a cumula propunerile jucătorilor din economia reală pentru a le transfera Puterii, a fost corectă. Scopul evenimentului este de a transfera forţa mediului privat autorităţilor, un demers necesar în aceste momente delicate prin care trece întreaga societate", spune Adrian Mîrşanu, redactor-şef Business Standard.

Evenimentul organizat de Business Standard şi M&C Strategy Development va începe la ora 10.00 şi va fi transmis în direct de postul de televiziune de business The Money Channel.

Proiectul Guvernul Privat beneficiază de susţinerea Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, Camerei Americane de Comerţ în România şi televiziunii de business The Money Channel. Pentru afla mai multe detalii despre proiect şi participanţi şi pentru a urmări dezbaterile televizate intră pe www.guvernulprivat.ro. Emisiunea "Guvernul Privat" se difuzează în fiecare joi, la ora 17:15, la The Money Channel.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Pokey
Touhcodwn! That's a really cool way of putting it!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar