transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-01-2010

Iulian Enache si Ionut Tudorica au preluat conducerea editoriala a MONEY.ro

Iulian Enache si Ionut Tudorica au preluat conducerea editoriala a MONEY.ro Portalul de business MONEY.ro editat de F5, compania new media a grupului Realitatea-Catavencu, va fi coordonat editorial, incepand cu 15 ianuarie, de jurnalistii Iulian Enache, din pozitia de redactor-sef, si Ionut Tudorica, in calitate de redactor-sef adjunct.

"Ii multumesc Andreei pentru efortul depus pana acum, efort care a dus MONEY.ro in directia potrivita. Pentru acest an, MONEY.ro, alaturi de REALITATEA.NET ramane un produs strategic al F5 Realitatea-Catavencu pe zona de content, iar obiectivul pe care trebuie sa il atingem pana la sfarsitul anului este pozitia de lider in categoria Economie si Finante din SATI. Pe termen foarte scurt, Standard.ro – site parte din portalul MONEY.ro – se va lansa intr-o noua formula. Va urma si relansarea comunitatii Antreprenor.NET precum si alte proiecte editoriale, dar si in zona de servicii adresate comunitatii de afaceri (de tipul http://jobs.money.ro/ sau http://credite.money.ro/)", a declarat Dragos Stanca, managing director F5 - publisherul MONEY.ro.


In varsta de 29 de ani, Iulian Enache si-a inceput cariera in presa acum 10 ani, timp in care a lucrat pentru publicatii cotidiene cum sunt Curierul National, Curentul, Evenimentul Zilei si Cotidianul, unde a ocupat pozitia de redactor in cadrul departamentului Economic.

Experienta in new media a dobandit-o la Cotidianul.ro unde a detinut succesiv pozitiile de senior editor si redactor-sef al website-ului de stiri generale.

Ionut Tudorica, in varsta de 28 de ani, lucreaza in presa economica din 2002. Din 2004 s-a specializat pe domeniul finante. Publicatiile in care a scris pana in prezent sunt Curierul National, Gazeta de Sud, Evenimentul zilei, Cotidianul si Business Standard. La MONEY.ro a ajuns in luna iulie a anului trecut.

Actualul redactor-sef al portalului, Andreea Groenendijk, se va dedica unor proiecte profesionale personale, urmand ca din 15 ianuarie sa preia pozitia de senior editor al MONEY.ro, in regim de colaborator permanent, pentru a realiza interviuri si materiale exclusive.

Portalul MONEY.ro ofera continut editorial adresat tuturor categoriilor de cititori de presa de business online si este inclus in portofoliul F5 Realitatea-Catavencu, spatiile publicitare fiind administrate de regia de vanzari online, cros-media si proiecte neconventionale F5 X-Media.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Roby
Keep these articles cnmoig as they've opened many new doors for me.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar