transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2008

Romanian Business Digest, in format electronic si online

Romanian Business Digest, in format electronic si online International Business Promotion (IBP) a lansat editia jubiliara "Romanian Business Digest - 10 ani" in mai multe variante - tiparita, online si pe suport electronic, ultima varianta pe CD incluzand si proiectul "Major Companies in Romania".

"Romanian Business Digest" este un ghid complet dedicat atat investitorilor romani, cat si straini, interesati sa dezvolte afaceri in Romania, care apare de doua ori pe an si se distribuie gratuit marilor companii, institutiilor guvernamentale, ambasadelor straine si reprezentantelor lor comerciale, dar si cu prilejul conferintelor si al evenimentelor de afaceri.
Structurata pe cinci capitole - Tendinte generale ale economiei, Climatul investitional si mediul de afaceri romanesc, Piata de capital, Evolutia Sectoarelor Economice si Date statistice - lucrarea este, practic, un compendiu de studii, articole si rapoarte sectoriale provenind din partea unor organizatii romanesti si internationale de prestigiu.

La realizarea "Romanian Business Digest" contribuie firme de consultanta, institutii financiare, banci comerciale si de investitii, organizatii romanesti si internationale de prestigiu, firme de avocatura, companii nationale si multinationale. La randul sau, proiectul "Major companies in Romania" este un sistem multimedia informational, care ofera cele mai corecte si cuprinzatoare informatii asupra mediului de afaceri din Romania.

Este o publicatie exclusivista, care prezinta informatii esentiale si prezentari extinse ale jucatorilor-cheie din principalele sectoare economice. Structurata pe 26 de capitole, reprezentand cele mai importante sectoare industriale, lucrarea include informatii de baza cu privire la marii jucatori din fiecare domeniu in parte, insa contine si profile de firma mai extinse in cazul companiilor relevante.

Promovand imaginea corporativa a companiilor - lider in fiecare sector industrial, "Major companies in Romania" are ca target, in principal, firmele de top si companiile internationale prezente in Romania. De asemenea, se adreseaza si firmelor locale care opereaza pe aceasta piata, interesate in atragerea de finantare si/sau dezvoltarea de proiecte majore ori parteneriate de afaceri semnificative.


Totodata, IBP anunta si lansarea recenta a portalului de afaceri www.doingbusienss.ro, acum si in limba romana, care se distinge atat prin design, cat si prin continut si modalitatea de acces la informatie. Portalul contine, pe langa variantele online ale publicatiilor IBP, o sinteza a celor mai importante stiri economice, precum si noutati furnizate direct de companii, cotatii bursiere, evolutia celor mai importanti indici de pe piata de capital romaneasca, dar si cursul valutar pentru sase dintre cele mai importante monede.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Libby
Home run! Great slugging with that asewnr!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar