transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-10-2008

Trade Round Table - 30 octombrie 2008, Hotel Radisson Bucuresti, Sala Atlas

Trade Round Table - 30 octombrie 2008, Hotel Radisson Bucuresti, Sala Atlas Revista Magazinul Progresiv va organizeaza in data de 30 octombrie 2008, la Hotel Radisson SAS, Bucuresti, cea de-a V-a editie a conferintei Trade Round Table.

Editia din acest an a Trade Round Table va aborda un domeniu extrem de generos: "Industria de retail si FMCG in fata noilor provocari ale mediului economic". Evenimentul isi propune sa prezinte puncte de vedere ale unor personalitati din industrie privind diverse abordari ale momentelor dificile: crize economice si financiare, oferta redusa de personal, costuri in continua crestere, restrângerea bugetelor de consum.

La eveniment participa, ca vorbitori, lideri ai companiilor cheie românesti din retail si FMCG: Stephan Weber - Presedinte, Ursus Breweries; Emilian Dobrescu - Reprezentant General, Agrana România; Romeo Dumitru - Logistic Manager, Henkel România; Tiberiu Danetiu - Director Marketing, Auchan România; Mircea Coman – Head of Traders Division, Metro Cash&Carry România; Diana Toma - Research Executive, GfK.

Acestia vor aduce in discutie teme de interes pentru aceasta industrie: Mai sunt suficiente pentru a garanta succesul si in continuare principiile fundamentale in baza carora jucatorii din industria de retail si FMCG au construit afaceri solide?; Vor fi afectate aceste afaceri de evolutiile recente din plan economic national si global?; Este nevoie de regândirea strategiilor? Cum ar fi sa importam forta de munca, ce solutii inovative am putea gasi pentru a contracara costurile mari ale utilitatilor si materiilor prime sau cum am putea actiona pentru a sustine, in continuare, puterea de cumparare?

Pepsi Americas, Ursus Breweries si Arpis sunt parteneri principali ai evenimentului, iar Business Standard, Money Express, BIZ si nu in ultimul rând IBP – Publishing & Conferences sunt partenerii media.

Trade Round Table lasa deoparte teoria manualelor si ii invita pe participanti sa asculte opiniile celor care indraznesc sa caute solutiile. Trade Round Table este o conferinta organizata de revista Magazinul Progresiv pentru si despre industria de retail si FMCG.

Evenimentul reuneste factori de decizie din companii producatoare de bunuri de larg consum, din structuri moderne de vânzare, de la supermarketuri la cash&carry, din companii de cercetare de piata si oameni de afaceri din industria de profil din Romania. Editiile trecute ale Trade Round Table au reunit o medie de 200 de participanti, dintre care peste 70% mai participasera si la editiile anterioare.


Magazinul Progresiv este o revista business-to-business, aparuta in 1999, ce se adreseaza factorilor de decizie din retail si FMCG. Are un tiraj de 26.000 de exemplare, se distribuie gratuit la nivel national si este auditata BRAT.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Patience
I'm so glad I found my solution olnnie.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar