transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-03-2008

Concursul Lindab pentru Arhitecti si-a desemnat castigatorii

Concursul Lindab pentru Arhitecti si-a desemnat castigatorii Concursul Lindab pentru Arhitecti, initiat anul trecut de compania Lindab, in colaborare cu Ordinul Arhitectilor din Romania, si-a premiat castigatorii - arhitecti care activeaza in Bucuresti, Craiova, Deva, Cluj-Napoca si Ramnicu-Valcea. Concursul urmareste recunoasterea celor mai bune proiecte arhitecturale executate si finalizate in ultimii trei ani in Romania in colaborare cu Lindab. Decernarea premiilor a avut loc la Balul Arhitectilor, manifestare culturala de traditie care ii reuneste pe cei mai importanti membri ai breslei arhitectilor, organizata in data de 8 martie 2008, la Teatrul National din Cluj-Napoca.

"Doresc sa ii felicit pe toti castigatorii si sa le multumesc celor care au sustinut concursul prin participarea lor. Scopul nostru a fost promovarea actului arhitectural de valoare, sustinerea impactului pozitiv asupra mediului, a constructiilor care respecta principiile calitatii, coerentei, confortului si functionalitatii. Speram ca, alaturi de OAR, sa facem un pas important in stabilirea unor repere in beneficiul spatiilor arhitecturale din Romania. Ne dorim ca acest concurs sa prinda radacini in Romania si sa devina o traditie anuala", a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

"Concursul Lindab are o valoare cu atat mai mare cu cat ne-a testat o ipoteza de lucru. Am inclus special in cea de-a doua sectiune un program arhitectural mai putin studiat la noi, dovedit a fi insa extrem de necesar in ultimele decenii, in mai toate zonele geografice ale globului: arhitectura de urgenta.
Am urmarit sa testam preocuparile autoritatilor publice locale pentru un asemenea tip de locuire, dar si creativitatea arhitectilor in a propune solutii care sa exploateze resursele tehnologice oferite de producatorul Lindab. Desi premiul nu a fost acordat, reactiile primite de la arhitectii din tara sunt pozitive. Speram ca anul viitor aceasta sub-sectiune sa se bucure de un mai mare succes. Ne bucuram ca Lindab ofera suportul si tehnologia necesare pentru astfel de proiecte. De aceea ii si sustinem in initiativele de genul acestui concurs, pentru a-i informa pe arhitecti si a-i impulsiona sa le foloseasca", a declarat Serban Sturdza, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania.

Concursul a inclus trei sectiuni distincte: "Cladiri existente la care lucrarile de reabilitare / restaurare / renovare / conversie au folosit tabla plana faltuita Lindab Artline", "Cladiri noi cu functiunea de locuire la executarea carora s-au folosit structuri, solutii si materiale Lindab" si "Cladiri noi - programe de arhitectura industriala si birouri la proiectarea si executarea carora s-au folosit structuri, solutii si materiale Lindab". Lucrarile au fost evaluate de catre o comisie de specialisti, tinand cont de un set de criterii precum respectul pentru caracterul cladirilor existente si incadrarea in contextul spatial-ambiental si natural al zonei, atingerea unor parametri ai dezvoltarii durabile, coerenta demersului de proiectare, impactul pozitiv asupra mediului sau atingerea parametrilor clasei de performanta a constructiei: siguranta, confort ambiental, functionare, economicitate, protectia mediului si calitatea perceptiei. La fiecare dintre sectiunile concursului s-a acordat cate un premiu, in valoare de 2500 euro, si cate o mentiune, in valoare de 1000 euro. Premiul pentru sectiunea "Cladiri noi cu functiunea de locuire la executarea carora s-au folosit structuri, solutii si materiale Lindab" nu a fost acordat.

Compania Lindab, prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994, dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii, folosind ca materie prima tabla de otel. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile se concentreaza pe industria constructiilor, oferind o gama complexa de sisteme metalice pentru constructiile civile si industriale. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatii: tubulatura si accesorii, elemente de racire, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj.

Ordinul Arhitectilor din Romania este un organism apolitic infiintat in iulie 2001 pentru a administra Legea Exercitarii Profesiei de Arhitect si pentru a contura obligatiile ce le revin arhitectilor in realizarea proiectelor de arhitectura. OAR isi propune elaborarea unei platforme program care sa sublinieze dorinta arhitectilor de determinare a unui sistem coerent privind amenajarea teritoriului national, precum si sa incurajeze creatia si productia de arhitectura si urbanism de cea mai buna calitate. in contextul misiunii asumate, OAR este direct implicat in impunerea concursului de arhitectura si urbanism ca practica profesionala curenta, in concordanta cu standardele in materie la nivel european. in acest sens, Ordinul Arhitectilor din Romania este deschis parteneriatelor cu promotori, institutii publice sau investitori privati, co-responsabili in procesul de impunere a calitatii mediului construit. Ordinul Arhitectilor din Romania are rolul de a reprezenta profesia de arhitect, de a urmari exercitarea sa competenta si calificata, promovand totodata calitatea produsului de arhitectura si urbanism.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar