transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-10-2010

Caravana HR Club, Editia I - extinderea HR Club la nivel national

Caravana HR Club, Editia I - extinderea HR Club la nivel national HR Management Club, asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România, a anuntat lansarea programului Caravana HR Club. Aflat la prima ediție, acest proiect se va desfășura în perioada 26 octombrie – 9 decembrie 2010, în 14 orașe din România: Constanța, Alexandria, Tg. Jiu, Craiova, Târgoviște, Iași, Pitești, Brăila, Bacău, Bihor, Brașov, Timișoara, Cluj și Ploiești.

În aceste orașe HR Club va susține masterclass-uri și prezentări ale asociației în fața a aproximativ 1400 de specialiști în resurse umane, reprezentanți ai managementului de vârf și oficialități locale.

Caravana face parte din obiectivul HR Club de a susține dezvoltarea domeniului resurselor umane în România și prin acest proiect își propune să unească și să sprijine prin know-how și acces la o baza semnificativă de bune practici, comunitatea de resurse umane din țară.

„Menirea HR Club este aceea de a susține consistent prin expertiza și resursele sale formarea unei comunități de resurse umane solide și închegate și de a îi asigura cadrul propice pentru dezvoltare. Prin acest proiect strategic dorim să ne apropiem mai mult de specialiștii în resurse umane din țară și să omogenizăm standardele la care se face managementul resurselor umane în România”, declară Csaba Gergely, Președintele HR Club.

În acest moment, dintre cei 400 de membri înscriși în HR Club, aproximativ 6% sunt reprezentanți ai companiilor din țară.

Ediția I a Caravanei HR Club se derulează cu sprijinul Centrului de Dezvoltare Managerială (CDM) Cluj Napoca.
„Ne bucurăm să putem sprjini acest proiect al HR Club și cred că este un moment oportun pentru această inițiativă. Funcțiunea de resurse umane își dovedește rolul în această perioadă mai mult decât oricând și este oportun ca practicienii din România să aibă o platformă comună pentru a își împărtăși experiențele și bunele practici ”, declară Florin Petean, Director Executiv CDM Cluj-Napoca și membru în Board-ul HR Club.

Caravana HR Club este un proiect al HR Club, susținut de CDM Cluj Napoca, și realizat cu sprijinul Human Invest și Trend Consult (parteneri anuali HR Club 2010), TotalSoft (sponsor principal), Hay Group și Centrul Medical Unirea (sponsori) și România Liberă, Cariere, HR Manager, Business-Edu (parteneri media).

HR Management Club este asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.

În prezent, HR Club are un număr de 400 de membri, din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. HR Club este membru în Comitetul Executiv al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi membru al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Partenerii HR Club pentru anul 2010 sunt companiile Trend Consult si Human Invest..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar