transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-10-2008

Imad Kurdi a fost numit Chief Financial Officer la Zapp

Imad Kurdi a fost numit Chief Financial Officer la Zapp Zapp l-a numit pe Imad Kurdi in functia de Chief Financial Officer (CFO), urmand sa preia controlul operatiunilor financiare ale companiei. Anterior numirii sale in Zapp, Imad Kurdi a detinut pozitia de CFO la nivel de grup pentru operatorul Zain, o companie din Orientul Mijlociu cu o cifra de afaceri de nivelul zecilor de miliarde de USD si cu operatiuni in 22 de tari.

Imad Kurdi are o experienta de peste 16 ani in domeniul finantelor, intr-un mediu international, din 2006 coordonand activitatile financiare pentru nu numar de operatori din cadrul grupului Zain, precum Zain Kuwait sau Celtel International BV (Zain Africa).

In calitate de CFO al Zapp, Imad Kurdi va fi insarcinat cu conducerea operatiunilor financiare, contabile, de alcatuire si urmarire a bugetelor, trezorerie, taxe, investitii si raportare financiara, coordonand o echipa de peste 25 de oameni.

"Imad are o vasta experienta in domeniul financiar in general, dublata de o experienta foarte valoroasa in industria de telecomunicatii. Realizarile sale profesionale sunt cea mai buna recomandare pentru expertiza sa si suntem convinsi ca venirea sa in Zapp va avea un impact pozitiv asupra evolutiei viitoare a companiei atat ca dezvoltare cat si ca performanta financiara.” a declarat Chris Bataillard, CEO la Zapp.

Imad Kurdi a lucrat mai bine de 12 ani pentru Saudi Oger (actionarul Zapp) si Hariri Group atat in Paris cat si in Beirut, detinand pozitii ca Auditor Intern Senior, Financial Controller si Internal Control & Information Security Director.

Imad a publicat de asemenea un numar de articole si a sutinut cursuri la Universitatea Saint Joseph si Pigier Business School din Liban pe teme de managementul securitatii informatiei, managementul trezoreriei, finante, contabilitate sau audit intern..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar